Imatge aleatoria de capçalera

dilluns, 8 de setembre del 2014

La roja calavera de la perdició (capítol 5)

Capítol 1
Capítol 2
Capítol 3
Capítol 4

Joc en acció

Després de discutir-ho amb els jugadors hem arribat a un consens sobre com tractar el mal a les nostres partides.

Rifts té aquelles coses que quan menys t'ho esperes les coses es compliquen i all que havia de ser un encontre per donar informació acaba esdevenint el combat principal de la sessió, si bé tampoc ajuda el fet que el sistema pràcticament no compti amb habilitats socials.

Fa dies que no escric la crònica, i per tant en faré una versió resumida amb les tres sessions de joc que hi ha hagut des de l'última entrada.

Escena 1. La batalla de la gorja de la Calavera

Analitzant la informació obtinguda a Vraath el grup descobreix que la Coalició ha detectat un coll d'ampolla en en seu desplegament cap a Tolkeen i Borderline: la gorja de la Calavera. En aquest punt, tot l'exèrcit que s'està acumulant en el turó de la Sidra ha de creuar per un pont.

El grup es dirigeix cap aquest punt per mirar de sabotejar l'avanç de l'exèrcit de la Coalició, utilitzant la mateix tècnica d'infiltració amb el vehicle "confiscat" Mark VII. Malauradament, pensant-se que atacaven a a Coalició, reben un atac del cos d'exploradors de Bordeline que inutilitza el vehicle.

Super SAMAS
En arribar al pont, la Pasavan es fa passar per un Dog-Boy "perdut" i pot arribar fins al campament a l'altra costat del pont, informant de la situació de les tropes. Mentrestant la resta del grup organitza un atac directe contra les tropes estacionades en el pont, essent la més perillosa un Super-SAMAS.

La batalla de la gorja de la Calavera acaba  amb l'Aleta (RIP) sacrificant-se activant l'autodestrucció del Glitter-Boy per tal d'ensulsiar la part central del pont i frenar l'avanç de les tropes de la Coalició.

Escena 2. Nova missió

Sense massa temps per plorar a l'Aleta, el grup es dirigeix a Borderline per informar de la presència de l'exèrcit. En un primer moment intenten convèncer al Consell de la ciutat per què els entreguin la Clau de Salomó i pugui ser custodiada fins a Tolkeen. Tanmateix, el consell s'hi oposa argumentant limitacions en l'estassis màgica en què està sotmesa la Clau.

Així doncs, les Femme Power decideixen deixar l'organització de l'evacuació de la ciutat al seu Consell, i es dirigeixen cap a les ruines de Rhest, on s'apuntava en la informació secreta obtinguda de Vraath.

Escena 3. En el camí de Rhest

Dirigint-se cap a Rhest, el grup arriba a una zona d'aiguamoll descoberta. En mig del camí troben un control de la Coalició en forma de una petita fortificació.

IAR-5 Hellfire
Degut a la gran visibilitat de la zona, deixant el grup uns quilòmetres enrere, la Pasavan s'acosta al fortí per investigar. Quan és allà amagada un soldat surt del fortí per buidar la bufeta. Veien la possibilitat, la Pasavan s'hi acosta per atacar-lo però falla desastrosament. El soldat entra de nou el fortí i dóna l'alarma. La Pasavan és atrapada i interrogada. Al seu torn, la resta del grup inicia un atac frontal. El fortí es posiciona per la defensa i apareix un IAR-5 Hellfire per oposar-se al grup.

La enorme distància que els separa del seu objectiu, permet que el robot faci caure una pluja de míssils i bales sobre el grup. Tant que una ràfega de la rail-gun acaba amb l'Iliana (RIP) abans que aquesta pugui refer la seva armadura màgica.

Mentrestant, un gir inesperat succeeix dins el fortí. Una enigmàtica soldada de la Coalició allibera a la Pasavan presentant-se com membre de la cinquena columna de la Coalició. La Pasavan no perd el temps i roba un vehicle del garatge del fortí. Esbotza la porta i l'estavella contra les extremitats inferiors del robot per esterrecar-lo.

Amb el robot fora de combat les Femme Power es fan amb el fortí, i coneixen a la 5a columnista: una Mind-Slayer que se'ls uneix en la seva lluita.

Escena 4. Els Kiri-Tikor

El grup avança cap a a les ruïnes de Rhest i entren en una zona inundada d'aiguamolls i manglars. En aquest tram el camí desapareix i han d'avançar a poc a poc aprofitant les zones més someres. En un turó emergit hi troben el cos d'un mussol de la mida d'un gegant. Però abans que puguin inspeccionar l'animal els ataca un drac negre.

Night Stalker Dragon
Una vegada s'han desempallegat del drac (la Janna n'aprofita la pell), troben en el mussol un collar amb un nom inscrit. A més, una ràpida inspecció en el trate digestiu del drac confirma que també s'ha empassat el seu genet. De sobte apareixen volant un grup de cinc Psystalkers muntant sengles mussols gegants. Tots ells porten tatuatges amb motius mussolencs.

Després d'un breu intercanvi de paraules i motivacions, el grup és conduït mutant els mussols fins al Turó Cantaestels, on coneixen els Kiri-Tikor: una tribu de Psystalkers que viuen a la zona especialitzats em munta de mussols gegants.

Els Kiri-Tikor els informen que un drac negre s'ha apoderat de les ruïnes de Rhest. Es tracta d'una antiga ciutat ara majoritàriament inundada on fins l'arribada del drac només hi vivien homes-peix del pantà. Els Kiri-Tikor els ofereixen una llanxa per creuar els manglars fins a Rhest i els acompanya la germana del genet mor pel drac.

Escena 5. El llac de Rhest

Idie Swamp Men
En arribar al llac de Rhest, el grup s'adona que no serà fàcil acostar-se a les ruïnes. Hi ha dos edificis emergits en el centre del llac. Un antic campanar, ara aprofitat com a torre de vigia per uns soldats de la Coalició. I un altre edifici de dimensions considerables, on s'hi observen Skelebots en un dels seus terrats. Queda clar que sembla impossible acostar-se a les ruïnes sense ser vist.

A part, tot al llarg del perímetre del llac, s'hi observen els petits poblats de fusta dels homes-peix del pantà.

El grup es dirigeix en un dels poblats dels homes-peix. Està abandonat, però mentre l'exploren se sent un rugit de les ruïnes i un grup d'homes-peix en surt terroritzat i es dirigeix cap al poblat amb una canoa feta de balca. El grup s'amaga com pot però és descobert pels homes-peix de la canoa. Un d'ells, que sembla el líder del grup, porta un peto d'una armadura de la Coalició i un fusell làser. Mentre la Janna intenta intimidar als homes-peix per què es rendeixin, la Valkiria surt a la vista i amb la mà retràctil intenta acostar la canoa, però els homes-peix s'espanten i es llencen a l'aigua per perdre's de vista entre les aigües tèrboles del llac.

Si els homes-peix informen de la presència del grup, s'haurà perdut l'efecte sorpresa...

1 comentari:

Yann ha dit...

Take a look at this: http://monriftsamoi.over-blog.com/
(in french, sorry, but it's pretty easy for me to read catalan so maybe reverse is ok for you)
Best regards!

Yann