Imatge aleatoria de capçalera

dimecres, 20 de desembre del 2023

SW Rifts: Els cucs del mal Cap. 1

 Els cucs del mal. Cap. 1

Primera partida de Savage Worlds Rifts fent servir Roll20.

Personatges:

- Sir Icleau: Humà Cyber-Knight.
- Filippa: D'norr Ley Line Walker.
- Bob: Dog Boy Wilderness Scout.


Aquest grup de personatges forma un escamot mercenari vinculat a les forçes de Tolkeen durant els primers dies del Setge de Tolkeen.

En aquesta ocasió els han encomanat la missió de viatjar fins els Barrens (zona que va rebre la primera bursada de l'atac de la CS amb skelebots) per trobar-s'hi amb en John Seagal, un espia de Tolkeen que té informació rellevant per la Intel·ligència del Regne.

Durant la seva exploració, es troben amb un grup d'skelebots encara actius que intenten aturar-los. (Nota de DM: aquest combat ha servit per confirmar les sospites que es tracta d'un sistema molt mortal! Es tiren molts daus de mal que exploten i una ferida de MD provoca lesions (Injures) directament).




A la zona de l'atac hi troben un búnker excavat dins el càdaver d'un elemental de la terra on hi detecten una presència paranormal.


Dins del Búnker hi troben un un escamot de Soldats de la Coalició lligats amb grillets essent consumits per el vampir en què s'ha convertit en John Seagal. Aquest els rebel·la la següent informació:

1) Un vampiressa anomenada Carmen l'ha transformat en un vampir. S'ha volgut quedar reclòs als Barrens per evitar fer mal als seus aliats en cas que la gana vampírica el consumís.

2) Està investigant una informació respecte una possible arma situada a la ciutat de Solomon (al nord de Tolkeen, en territori d'expansió Xiticix) que la Coalició busca amb desesperació.

3) Hi ha una força que atrau als éssers paranormals situada a la zona d'Admasville-Cochrane. Sospita que un grup d'éssers sobrenaturals "aliats" de Tolkeen estan duent alguna mena de pla maligne en terra de ningú.



El grup, tot i malfiant-se del vampir "amicable", desideix anar a investigar la zona de Cochrane.



   


3 comentaris:

TORMENTO ha dit...

Savage rifts :). Que envidia :) Tengo todo lo que ha salido menos Titan Robotics — Savaged" me pilló el kick starter con mi padre en el hospital un par de meses y se me pasó.
Por cierto feliz Navidad.

Quim ha dit...

Sí, tot just hem començat!! La sensació és força diferent dels Rifts original, però té molta trampera!! Seguiré explicant per aquñi com va la partida per si la vols seguir!

Bon Nadal per tu també!! :D

TORMENTO ha dit...

Lo seguiré, lo seguiré :).