Imatge aleatoria de capçalera

dilluns, 1 d’octubre del 2007

3er escamot "Featherfall", de la 1era Companyia "Hardwing", del 4rt Batalló terrestre de Tolkeen

Aquest és el nom del grup que formaran els Personatges en la propera campanya de Rifts que estic planejant.

Es tracta, en la seva concepció inicial, d'una campanya militar, on els PJ formen un petit escamot d'infiltració, espionatge i missions ràpides de Tolkeen. Aquest escamot pertany a la Companyia "Hardwing" (per les regles de Mercenaries sourcebook) de tal manera que en determinats moments tindran capacitat per recuperar recursos (armaments, vehicles, medicines, equipament, etc.).
L'inici de la campanya tractarà de diferents capítols on es crearà un cert rerefons pels personatges, abans del seu reclutament per a la companyia. En aquests capítols, el protagonista serà un dels personatges principals portat pel jugador que l'interpretarà durant la campanya, mentre que els altres personatges seran PJ "secundaris" portats per la resta de jugadors. Cada personatge té un origen totalment diferent, de tal manera que aquests capítols permetran fer una introducció a diferents parts de la Terra de Rifts o de PNJ que més tard es trobaran. En aquest punt, la intenció també rau en què els jugadors es familiaritzin amb el sistema i puguin modificar els seus Personatges inicials (canvi d'habilitats, OCC, etc.) per què s'adeqüin als seus gustos i necessitats.
Una vegada els Personatges hagin ingressat a les files de la companyia Hardwing, rebran un cert entrenament militar, amb la qual cosa podran aconseguir habilitats fora de les seves OCC, fent molt més competent al grup.
La campanya strictu sensu es desenvolupa durant la guerra entre la Coalició i la ciutat de Tolkeen (i els seus aliats). Basada en la trilogia de 7º Mar "La Creu d'Erebus", els PJ hauran de trobar una arma secreta que podrà acabar amb la Coalició. Per aconseguir-ho hauran de viatjar per gairebé tot el continent Nord-Americà, trobant pel camí, Xiticix, Pirates Horune, tropes de la Coalició, Bandits Pecos, i moltes altres sorpreses. Evidentment, i com no podria ser de cap altra manera en la terra de Rifts, la campanya anirà in crescendo, fins arribar a nivells d'èpica intergalàtica i interdimensional (o almenys aquesta és la intenció).

De moment, ja hem triat els personatges que formaran part de l'escamot "Featherfall":

- Un soldat de la Coalició "renegat" que ha patit experiments secrets a Lone Star per esdevenir un super-soldat (OCC Coalition Commando; amb poders del Supersoldier de HU).
- Un Techno-wizard de Tolkeen expert en Xiticix.
- Un Operador dels suburbis de Chi-Town.
- Un Crazie del Pecos Empire en busca de nous ambients i aventures.

3 comentaris:

Menécrates ha dit...

La idea de l'escamot militar a la Guerra de Tolkeen m'encanta!

A més, si tries ser del bàndol de Tolkeen (a part de les disjuntives morals que anirà plantejant als personatges) té de bo que la varietat dels PJs pot ser molta.

Sobre la teva idea inicial de fer un capítol/sessió on presentar cada personatge em sembla COLLONUDA! , per tant no descarto fer un copy-paste.....

;-)

Menécrates ha dit...

Avui que em rellegeixo el post... una altra suggerència: el Rifts és un joc de power-gamers (no s'admet discussió) per tant és important garantir que tothom serà, més o menys, igual de poderós. En la vostra primera proposta de personatges penso que l'Operador es quedarà, de seguida, molt enrera en temes de combat. Caldria compensar-ho o bé amb poders psiònics o bé fent-lo d'alguna raça d-bee que li donés més marge d'acció.

També crec que has de traslladar l'experiència de la Dragonlance Rifts en el sentit que no es poden permetre combos de OCC+poders+skills que facin que un personatge no pugui ser mai tocat cos a cos o similar (com ens passava amb l'Sturm).....

Quim ha dit...

Merci! A veure si me'n surto.

El capítol sessió, no serà tant una sola sessió com una mini-aventura. En algun cas serà un aventura complerta que serà la que doni peu a tota la saga (Juicer Uprising). La intenció de fer aquestes aventures també té un doble objectiu addicional: donar a conèixer el món abans de començar la saga, i deixar que els jugadors "tastin" altres OCC donant opció que pugui ajustar els seus personatges principals.

Seguint l'estela de la DL-R l'Operador efectivament comptarà amb Poders Psionics. Em intentat que el grup quedés equilibrat (tecnologia, màgia, coneixements militars, i força bruta). Aquesta última bé donada pel Crazie. De totes maneres segueixo pensant que el "problema" de l'Sturm venia per la ingent quantitat de PP que tenia.