Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 8 de febrer del 2008

Misteris del Megavers: Engeguem!

Ja tenim grup:

- Diestrus: Quick Flex Alien assassí. Expert en demolicions, tàctiques, i resolucions de ràpides de conflictes.
- Vela: Humà Burster (psíquic piroquinètic).
- Diògenes: Devil D'nor Man tecnomag. (En aquesta primera partida MIA).

Ja tenim partida:

La campanya s'inicia quan els nostres herois, escuders de Sir Lohengrin, un Cavaller de la Rosa (Mystic knight bo), busquen el seu mestre desaparegut. Per tal de trobar-lo s'encaminen a Firetown, una New town dels 'Burbs de Chi-town on hi resideix el Mestre Michael Liu (un expert en Ars Marcials que va entrenar-los i coneix a Sir Lohengrin).
La idea és que a partir d'aquí s'inicii un periple que porti als PJ a la recerca del Mestre per la terra de Rifts, i d'aquí, qui sap fins per tot el Megavers...

Dojo del Mestre Liu

Aquí hi ha un petit resum de la primera escena que vam jugar (poca estona val a dir-ho), ja que vam estar algun temps per fer la fitxa del Burster i acabant d'ajustar la fitxa del Quick Flex Alien (un fotimer d'armes!):

En arribar a la "Michael's School of Sef-defense", en Diestrus se n'adona que el Dojo està vigilat per la ISS (policia de la Coalició). Aquest fet queda confirmat quan una de les filles del Mestre Liu parla amb en Vela: efectivament l'escola està sota sospita d'entrenar D-Bees. Mentrestant el Diestrus s'acosta al cotxe camuflat dels ISS, sense que aquests facin cap contacte.
Intentant esbrinar què passa i amb la intenció de vigilar als vigilants, en Vela i en Diestrus entren en un edifici abandonat proper. La llàstima és que no està tant abandonat com semblava, ja que un parell de N'mri Gorilla Men els barren l'entrada. En Diestrus els amenaça de revelar la seva posició a la Coalició, i quan aquests els responen amb un intent de segrest, la reacció d'en Diestrus es llançar una granada als seus peus. L'explosió rebenta la paret exterior de l'edifici, alertant a la ISS que esperava a l'exterior.
En Diestrus fa un gest que en Vela interpreta de fugida, i aquest surt tot esperitat de l'edifici, perseguit per pels agents de la Coalició. Això ho aprofita en Diestrus que per esquitllar-se entre els Goril·les i fugir escales amunt, on fent un forat a la paret, aconsegueix escapolir-se, sense evitar però que els Goril·les el fereixin greument amb els seus làsers.
Alhora en Vela s'esquilla entre la gent del mercat per despistar el Dog-Boy que ha baixat del cotxe patrulla.
Amb la ISS distreta, primer en Diestrus i després en Vela arriben un altre cop al Dojo del Mestre Liu, on per fi arriben a la seva presència a través d'una porta secreta amagada rera l'altar del Dojo...

6 comentaris:

Menécrates ha dit...

Ei!

Això pinta molt bé!

Jo, que porto en Diógenes, no acabo d'entendre què vol dir MIA.....

I en Vela, qui el porta?

Anònim ha dit...

MIA no es l'acronim de "Missing in Action"? o no hi eres o tens les hores comptades :P

Menécrates ha dit...

Ok!

Estava malalt, i mort d'enveja!

Per cert, Quim, en Diestrus és expert en demolicions? Per què si és així li trec les habilitats al meu tecnomag.....

=)

Quim ha dit...

- Efectivament, MIA és "Missing in Action" (com que no hi eres...)

- En Vela el porta l'Eudalt.

- Sí, en Diestrus és expert en Demolicions (té les habiliatst de Demolitions i Demolitions disposals), a tu et vam deixar més les habilitats mecàniques i elèctriques.

Iván ha dit...

...mmmm... Pinta molt bé, però un petit apunt: El nom del mestre, Liu, és clarament xinés, mentres que la foto és d'un dojo tradicional japonés (d'Aikido, diria, per la foto d'en Moriei Ueshiba que tenen penjada al shomen)...

;P

Quim ha dit...

Juajuajua, es diu Michael Liu. És de pare xinès i mare japonesa. Dóna Ars marcials riftejades, una mica de cada (que no estem pas al món de Ninjas & Superspies! ;)

Escapolint-se de l'escomesa... :P