Imatge aleatoria de capçalera

dissabte, 20 de novembre de 2010

C'UULTEC (I)

Escamot Featherfall. Capítol 5.

Personatges:

DUMPER: Dog-boy operador.
HARRY "EL JUICER": Juicer.
MUHAW: Totem Warrior.

Resum:

En el seu viatge cap a Newtown per esbrinar l'afer sobre el tractament Prometeus, el grup arriba a Roswell. Es tracta d'una ciutat de "barraques" i construccions precàries que es desenvolupa al voltant d'una enorme nau industrial. Aquesta està essent embolcallada amb blocs de pedra com formant la base d'una piràmide en construcció.

Malgrat els advertiments d'una part de la població per què marxessin de la ciutat, el grup s'acosta a la piràmide, on hi troben tot de D-bees traginant pedres i construint la piràmide. De sobte un Lipoca anomenat C'uultec, un Dimoni Solar malvat, flanquejat pels seus quatre dimonis menors de foc, els surt al pas. El grup, no pot fer res més que rendir-se davant de l'aparent poder del dimoni (i més per què la seva arma principal, Harry el juicer, queda encantat amb un dels seus conjurs).

C'uultec, el lipoca
Però això no els fa desistir de resistir-se al domini del Lipoca que esclavitza a tota la població de Roswell, i ara a ells mateixos. Durant la nit, quan tothom descansa, van a trobar un xaman, Banya-de-búfal, que resideix amagat a la ciutat. Aquest els parla de Cel Brillant, el Déu del Sol dels Natius Americans. Cel Brillant té el poder per lluitar contra el Lipoca, però és un Déu neutral, allunyat dels afers de la Terra. El xaman els transportarà al món dels esperits (Spirit Quest Spell) per què parlin amb Cel Brillant, però abans hauran de passar una prova que ell no coneix.

****

Desprès del ritual, el grup es troba en un prat idíl·lic amb unes muntanyes escarpades nevades a l'horitzó. Avançant pel prat, troben indicis d'una antiga ciutat, ara en ruïnes. En mig de les runes colgades per l'herba reposa un pastor amb el seu ramat de vaques. El pastor, que resulta ser un rakshasa, els demana que matin a la seva única vaca de color blanc del ramat (les demés són negres) utilitzant la seva crossa negra enrunada -un arma molt poderosa, diu, que es podran quedar si li fan el favor. Després de diverses consideracions, el grup se n'adona que el rashasa no té bones intencions, siguin les que siguin, i decideixen continuar el seu camí. Malgrat, el dimoni intenta aturar-los mitjançant alguns conjurs, la ferma determinació el grup d'ignorar les seves peticions fan que finalment els deixi continuar el seu camí, superant així la prova del món espiritual.

Per fi arriben en presència de Cel Brillant. Un discurs abrandant d'en Harry, introduït amb el respecte religiós d'en Muhaw fan que finalment el Déu-Sol dels natius Americans accedeixi a ajudar-los: al dia següent hi haurà un eclipsi solar. Això debilitarà al lipoca. Serà el moment d'atacar-lo. Ell no hi pot fer res més.

*****

A l'endemà al matí el personatges es desperten al tipi del xaman, amb un fetitxe penjant del coll (ull, això no ho vaig dir a la partida), apunt per lluitar contra el lipoca C'uultec.

Cliffhanger:
Podran vèncer els nostres herois al lipoca? Què amaga a la piràmide?