Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 9 de juny del 2011

Xucladors a Rifts

Adaptació del Sucker de Monsters and Animals 2a Edició (pg. 141).

Xucladors

Alineament: Considerat anarquista o maligne estúpid.
IQ: 2, ME: 2, MA: 3, PS: 17, PP: 17, PE 21, PB: 3, Spd: reptant/escalant 9 o 17 planejant.
MDC: 51
HF: 12
PPE: 7
Habilitats naturals: Visió nocturna 61 m, visió diürna 6 m, Visió d’infraroig, Sensors de calor, Escalar 80%, Esmunyir-se 50% i planejar distancies curtes (no poden volar).
Atacs per melee: 4
Mal: La Mossegada fa 1d4 punts de mal més 1d4 punts addicionals per cada torn que estigui xuclant la sang de la víctima. En l’entorn de Rifts, Les mandíbules són prou potents com per fer 1d6 MDC (compta com a Robot Strengh power bite – costa 2 atacs); la qual cosa li permet foradar armadures de materials MDC per arribar a mossegar les seves víctimes.
Sovint, més perillós que la seva mossegada és el fet d’arrapar-se amb les seves extremitats i ales al voltant de les seves preses – 55% per incapacitar la seva víctima, +5% per cada xuclador a partir del primer. La incapacitació implica que la víctima només té un atac per torn, i la seva velocitat i tots els bonificadors de combat es redueixen a la meitat. Si s’aferra al voltant del cap de la víctima, li bloqueja la visió (-6 a tocar, parar i esquivar). El Xuclador no es deixarà anar fins que sigui mort o hagin passat 2d6x10 minuts. Si algú ataca a un Xuclador mentre està arrapat a un cos, cap fer un called shot (2 atacs) amb un -2, si no, hi ha un 50% de tocar a la víctima (-5% per cada Xuclador arrapat al mateix cos; redueix aquest valor a un 10% (-1% per xuclador) si es tracta de robots, gegants o grans armadures de poder).
Bonificadors: +2 a tocar i esquivar mentre planeja.
Màgia: Cap.
Psionics: Cap.
Esperança de vida mitjana: 15 anys.
Valor: Cap.
Hàbitat: Coves, ruïnes i altres localitzacions subterrànies fosques i fredes. Pot també caçar durant la nit a la superfície, llançant-se des d’arbres i parets.
Llenguatges: Cap, excepte crits, udols o planys.
Enemics: Cap.
Aliats: Cap.
Mida: 1,1 a 1,4 m. Envergadura d’1,8 a 2,4 m.
Pes: 23 a 32 kg.
Notes: Caçadors nocturns de pell suau. S’aparellen una vegada cada dos anys, procreant 2d4 cries que arriben a la maduresa en un any. Les comunitats típiques estan formades per entre 10 i 60 (1d6x10) Xucladors. Rarament acumulen tresor.
Més aviat estúpids tendeixen a atacar tot allò que es mogui i que generi calor. A la terra de Rifts només hi son presents portats a través d’un Rifts, però poden portar problemes a robots i vehicles degut a la seva capacitat de malmetre els materials MDC sense adonar-se que no podran xuclar el preuat aliment en forma de sang que busquen.

3 comentaris:

Menécrates ha dit...

M'agrada!

Anònim ha dit...

de donde son estos chupadores?

-juan carlos

Quim ha dit...

Tomados i adapatados del Monsters & Animals 2a edición de Palladium Fantasy. La imagen són unos Myrlocks de Star Wars.