Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 19 de juny del 2014

La roja calavera de la perdició

Aquest és el títol de la propera campanya de Rifts que estic apunt de dirigir.

Engeguem motors. Armes a les cartutxeres. Espases a les seves baines. motxilles apunt. Servos escalfats. Ulls crepitant curulls de màgia. Músculs tensos i en forma. Ment centrada. [al fons, sona Eyes of the Tiger].

Es tracta d'una campanya centrada a la guerra entre els Estats de la Coalició i Tolkeen, també coneguda com les Guerres de la Coalició.

Els personatges formen part del bàndol de Tolkeen, i conformen un grup d'acció especial sota les ordres de la Senyora de la Guerra Stigyan, anomenat Femme Power, ja que tots els seus components són femenins.

- Una Glitter boy, amb ganes de repartir flechettes amb la seva Boom boom gun a tord i a dret.


- Iliana, una Shifter D'norr Devilmen, amb poders necromàntics.

- Una Juicer amb ganes de gresca.

- Una Dog-girl llebrer renegada de la Coalició, que vol que la respectin.

- Una Technowizard acaparadora d'artefactes màgics.

El grup de personatges haurà realitzar diverses missions especials que ajudin a Tokeen en la lluita contra la opressió de la Coalició. Aquestes missions podran anar des de tasques d'exploració i infiltració, recopilació d'intel·ligència enemiga, aturar l'avanç de les tropes enemigues, descobrir espies i complots, fer aliats per a la causa, etc. sempre amb un cert grau de llibertat i autonomia respecte el gruix de l'exèrcit de Tolkeen, però sota les ordres directes de la  Senyora de la Guerra Stygian i informant-ne i rendint-ne comptes.

Per donar el degut crèdit, val a dir que la partida està basada en la campanya Red Hand of the Doom (D&D 3.5 - Wizards of the Coast), però adaptada al món de Rifts i a les Guerres de la Coalició.