Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 20 de juny del 2024

Rifts Catalunya

Algunes idees per portar Rifts a Catalunya:

Barcelona inundada. Els terrats de l’eixample, units amb ponts fan un “rusc” on viuen els Laietans. Un poble que durant el cataclisme va desenvolupar una unió psíquica, són governats per una “reina”. Estan millorats amb òrgans tecnomàgics que es transplanten. Molt nacionalistes i xovinistes rebutgen tot allò estranger. Al Tibidabo, el Gegant de Pi. A Montnegre-Corredor ogres neutrals.


La zona de Garrotxa, Empordà, Selva i Gironès l'activitat volcànica fou molt important. Es tracta d'una zona verge i salvatge curulla d'elementals de la terra i el foc. Girona està governada per un Gerant de tres caps (Geriò) que protegeix els seus hàbitats de les gàrgoles que intenten establir-se a la zona. La colònia principal de les gàrgoles es troba als penya-segats del Cap de Creus, que esclavitzen els ogres de l’Albera (responsables dels monuments megàlitics). Al seu torn, els Ogres de les Gavarres són aliats de Gerió.

A Ullestret, un poble bàrbar adoradors de la mort, són governats per un nigromant.


Els Pirineus hi viuen els simiots i Els fantasmes dels 9 barons de la fama i el Compte Arnau (que munta un cavall dimoni). Al Puigmal hi ha un Gegant de les neus.



Camp de Tarragona. L'ordre dels cavallers de Sant Jordi lluiten contra una plaga de dracs i dracònids, i es dediquen a recuperar els objectes màgics que custodien les goges d'aigua, com ara l'Espasa Vilardella.


A la costa, culte a Dagon del Pirates, en litigi amb el Peix Nicolau i el poble dels Bells Marins (tritònids)



Montserrat. Muntanya màgica (Ley Line i Rifts). Cova amb el Sant Grial.


La plana de Lleida, ara coberta per frondosa vegetació hi mana un grup d'humans anomenats Els Sometents, armats amb armes sòniques MDC.


Alguns monstres i PNJ:


Menairons

Dones d’aigua (Goges) a Banyoles.

Bocarrot (Faune)

Simiot al Pirineu (RCC)

Nonell (Poble de Lillet - gos)

Camarçó

El Brillant de Serp - Fa tornar una criatura MDC.

Bell Marí (Poble Tritònid) Governat pel peix Nicolau, si et mira t’envelleix.

La Molsosa

La Pesanta

Bruixes