Imatge aleatoria de capçalera

dimecres, 2 de maig del 2007

Una mica de tot

Ahir va ser un gran dia! Després de intensos debats i frustració per part dels jugadors i el director de joc, crec que ahir va anar força bé. Va haver-hi una mica de tot: Combat contra la hidra, viatges dimensionals en mig d’una Ley Line Storm, roleig, i investigació. Per fi varem poder encarar la partida, i varem introduir la relació entre l’HUC i el Devorador i el seu eixam. L’arribada a Queensharbor també va portar a aclarir com aconseguir les dues fites principals de l’aventura: Informació sobre el Devorador i com arribar a l’illa. Per mi, va ser perfecte! Gracies a tots per fer-ho possible!

Inspiracions:
La tripulació de l’Erik (el vaixell que us ha de portar a Fort Galoo és la següent):
- Barba Roig. Un crazie imberbe amb la zona de la mandíbula i les galtes pintades de vermell. El seu nom té una clara referència al Pirata clàssic.
- Smee. Juicer. Ajudant. El seu nom és el del Segon de bord del capità Garfi.
- Peter Can. Glitter Boy. Segon de bord. El seu nom és un joc de paraules entre Peter “Pan” i “Can”, que és llauna en anglès, en referència a la seva armadura de GB.
- Dick Moby. Es tracta d’un lamarc gros i forçut. Es el seu nom és la inversió de la famosa balena blanca. Dick és un nom masculí, i em va fer gràcia.

La recerca del germà Lucius està adaptada de la partida “Death in Freeport” de Green Ronin per D20.

7 comentaris:

Menécrates ha dit...

Lucius, Egil, Thuron, Milos....

segggggggpids?


FILLSDEPUUUUUUTA!

Per Lantan!

;-)

Albert ha dit...

Marx ja ho va preveure: és la lluita pels recursos :P

Dos apreciacions i una nota:

1. Personalment no em vaig sentir frustrat. Només estava confús.

2. M'alegra veure que no juguem "un mòdul oficial Rifts" sino una adaptació. El DIY arrela fort en el món del rol. D'aquí al rol OpenSource hi ha un pèl d'N'Gawa.

I la nota: m'hi he posat i no puc. No vaig prendre notes durant la partida i no recordo cap nom. Puc fer la crònica només si accepteu que sigui encara més en clau N'Gawa (no sé perquè els CS no exterminen a aquests energúmens, la veritat).

Mateu ha dit...

Bona sessió, em va agradar especialment veure que tot està lligat i però no saber com ni perquè!
Carrotix, fes la n'gawa-crònica els altres ja hi afegirem detalls amb els comentaris.

Quim ha dit...

Bueno, a la partida hi ha una mica de tot; mòdul adaptat, collita pròpia i idees dels mòduls de Rifts. Ho posem tot a la coctelera, ho sacsegem i ja tenim infinites possibilitats i hores de partida. :P

Quim ha dit...

Per cert, el vòrtex que va sortir durant la Ley Line Storm estava inspirat en la pel·lícula "El Final de la Cuenta Atrás" (1980)

http://www.imdb.com/title/tt0080736/

Albert ha dit...

Companys: m'hi poso i no me'n surto. Us proposo que sigueu vosaltres qui poseu la crònica i hi afegiré el que se m'acudeixi. No vaig prestar atenció a la trama com al pj i al grup i la partida en general i no me'n surto.

Quim ha dit...

Ningú farà la crònica?