Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 17 de maig del 2007

Màgia vs. Tecnologia

Una de les coses que més m'agraden de Rifts és la seva capacitat per combinar aspectes màgics o fantàstics amb alta tecnologia. Repassant el món tal com està muntat hom veu com hi ha zones altament tecnológiques (Chi Town, Free Quebec,...), màgiques o fantàstiques (Federació de la màgia, Madhaven, Spirit west,...), o una barreja dels dos (Lazlo, Tolkeen,...) gràcies a la tecnomàgia o a la adaptabilitat i flexibilitat dels seus habitants. Aquesta amalgama permet establir el to d'una aventura cap a components més o menys fantàstics o anar cap a elements més de ciència ficció. Repassant el què hem fet fins ara crec que hi ha hagut un certa representativitat dels dos aspectes, potser tendint més cap a la cosa fantàstica -sens dubte a causa del meu biaix personal cap a aquesta.

Però que en penseu vosaltres? Creieu que hauríem de potenciar més la vessant tecnològica?

És evident que per la tipologia de personatges, aquests estarien molt més inclinats a gestionar situacions amb màquines, ordinadors, etc. Tanmateix, el fet d'introduir la màgia a aquests personatges i que ells no tinguin les eines per enfrontar-s'hi plenament, fa que aquesta prengui un caire encara més fantàstic i misteriós, provocant el xoc entre els dos mons, tant recreat i recurrent a la Terra dels Rifts.

4 comentaris:

Menécrates ha dit...

Tot depèn.... de si l'estil de la campanya és predeterminat o protagonista!
Jajajajajajaja

Quim ha dit...

Jajaja...que cabrón :D

Albert ha dit...

JAJJAJA Molt hàbil. :D

A l'N'Gawa personalment se li en fum sempre i quan tingui a prop el seu canó de plasma :D

Mateu ha dit...

Per mi una de les gràcies de fer una campanya cooperativa és que cada master presenti la seva visió de Rifts. Així doncs aquesta pregunta no cal, presenta el teu punt de vista (molta màgia i salvar el món, pel que veig) i que cadascú faci el mateix quan li toqui. Quan pugui tornar a dirigir-vos ho faré sense màgia ni tecnologia :)