Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 22 de febrer de 2008

Misteris del Megavers: El cas dels cyborgs robats

Sessió 2

On el grup comença a investigar una sèrie d’estranyes morts vinculades a robatoris de membres cibernètics i comproven l’ambient asfixiant que pot generar la coalició als burbs de Chi-town.

Person
atges:

Diògenes – TW D’nor Devil man, golafre i arreplegador.
Dextrus – Quick Flex Alien, assassí i “liante”.
Vela – Humà Burster, malastruc.

Notes:

- L’escena de l’atac i enderrocament del pis “abandonat” era per fer adonar als jugadors que als ‘burbs cal conservar un perfil baix. Crec que es va aconseguir.
- L’imatge de la familia Wintergreen és estreta de Deathstroke “The Terminator”, la seva dóna i la seva filla. Un roí de DC que aquest cop era molt més pacífic que el personatge original.
- El nom de Vidix està extret d’un PJ de la campanya de jgants.
- No cal dir d’on he tret les referències a les katanes del Sr. W., oi?
- La imatge de la infermera Harajuku està treta de la web d’un il·lustrador espanyol (David Ardila).
- Barry Allen, és l’alter ego del Flash de DC.


Sessió 2. Escena 1 de 8

El grup parla amb el Mestre Liu mentre les seves filles els serveixen el te. A les filles, els PJ les havien conegut quan aquestes encara eren petites, i ara ja més “desenvolupades” els desperten les hormones. Tanmateix, per respecte al Mestre, no fan una escena de “ligoteo”.
En Vela planteja la desaparició de Sir Lohengrin al mestre Liu i la recerca que el grup ha endegat per trobar-lo. Ell els respon que no en sap res, però qu
e farà el possible per esbrinar alguna cosa. Tanmateix, té les mans molt lligades per què la Coalició el vigila estretament per donar asil i entrenar D-Bees. En aquest moment en Vela es desespera, i el Mestre Liu li recorda les lliçons del passat sobre com conservar la calma amb un cop sec del seu bastó a la mà. Una vegada en Vela recupera la compostura, el Mestre Liu els explica que un amic seu, el senyor Edward Wintergreen, ha tingut un problema amb un dels seus D-Bees guardaespatlles. Li ha demanat ajuda, però ell no hi pot fer res. El Mestre Liu els prega que assisteixin al Sr. Wintergreen, mentre ell prova de trobar respostes respecte a Sir Lohengrin. El grup s’ofereix a ajudar-lo.
En sortir del Dojo del Mestre Liu el grup veu com una dotació d’Skelebots rodeja l’edifici on en Dextrus havia llençat la granada en la sessió anterior, mentre intenten dispersar als curiosos i abatre a trets la poca resistència que ofereixen els ocupants de l’edifici. A l’aire un helicòpter sobrevola la zona amenaçadorament. Mentre el Dextrus i en Diògenes decideixen què fer, arriba a l’escena un Spider Skull Walker que, amb el suport dels míssils disparats per l’helicòpter derrueixen completament l’edifici, amb el seus ocupants
inclosos. Impotents, i entenen que cal conservar un perfil baix i passar desapercebuts, el grup s’esquitlla cap a la mansió Wintergreen.

Sessió 2. Escena 2 de 8

La mansió Wintergreen és una luxosa casa d’estil colonial Pre-Rifts sítia al nord de Firetown. Una tanca MD encercla la casa, ocultant el seu interior amb lianes i arbusts. En Vela pica el timbre. Al cap d’uns segons senten una veu metàl·lica a través de d’intèrfon preguntant el motiu de la visita. A l’uníson en Dextrus i en Vela responen que venen de part del Mestre Liu a veure el Sr. Wintergreen.
Al cap d’una minuts apareix per la porta un Cyborg complert, que els rep amb amabilitat. Es presenta, és en VI de IX (però tothom el coneix com Vidix). Els fa passar al luxós rebedor de la mansió on es troben amb la Sra. Wintergreen amb unes galetetes i refrescs, que en Diògenes s’afanya a arreplegar. La Sra. W. Els fa passar a la sala d’entrenament del seu marit, on hi troben el Sr. Wintergreen i la seva filla fent esgrima. El Sr. Wintergreen és un home madur i ben plantat de cabells platejats. Clarament la seva filla a adopt
at els seus trets. Ádhuc ambdós els falta l’ull esquerra que porten tapat amb un pedaç. Tanmateix, a cap dels dos això els resta elegància o bellesa.
En entrar al gimnàs, pare i filla aturen l’entrenament per rebre’ls. El Sr. Wintergreen està content que el Mestre Liu hagi enviat algun dels seus pupils per ajudar-lo. Veient que en Dextrus s’interessa per la col·lecció d’espases del Sr. Wintergreen, aquest li ensenya la col·lecció “autèntica”, enretirant un panell. Aquest descobreix una paret curulla d’armes blanques. En Diògenes les reconeix com a armes “extraordinaries” de tot tipus, èpoques i dimensions, mentre que en Dextrus en determina la seva gran qualitat.
En veure la cara de sorpresa d’en Diògenes i en Dextrus, el Sr. Wintergreen repta a en Dextrus a un combat d’esgrima. En Dextrus agafa un parell de katanes
per sorpendre al Sr. Wintergreen i demostrar la seva qualitat com a lliutador, tanmateix el Sr. W. respon sense immutar-se prenen un katana de Hatori Hanso i una espasa curta enrunada dels nans de Palladium.
En Diògenes i en Vela seuen en un banc d’abdominals per contemplar l’espectacle, mentre el primer intenta intimar amb el filla del Sr. Wintergreen. Tanmateix, ho deixa estar quan comprova que ella no sembla gaire interessada en les relacions socials.
El duel comença, en Dextrus pren la iniciativa i ataca amb un cop doble amb les seves katanes, però ensopega i falla. El Sr. W. l’ajuda a aixecar-se i reprèn el combat. De nou en Dextrus l’ataca amb un atac doble de katana que el Sr. W. atura expertament, aquest respon amb un atac simple de la seva Hatori Hanso que en Dextrus no pot aturar. Content però decebut per lo poc que ha durat l’exhibició, el Sr. W. pregunta a en Dextrus si ho val fer al millor de tres. Aquest assenteix. Aquesta vegada en Dextrus deixa que el Sr. W. l’ataqui primer per sorprendre’l amb un tombarella per sobre seu. Tanmateix, en Dextrus no aconsegueix esquivar del tot l’atac del Sr. W. En Dextrus atacant-lo per la reraguarda no es rendeix, però, de nou, el cavaller plateja
t atura l’etzibada d’en Dextrus, el qual no pot esquivar el darrer atac del Sr. W. que acaba amb el duel (Sr. W. 3 – Dextrus 0).
Tanmateix, reconeixent les dots de combat d’en Dextrus, i comptant que el grup ha estat enviat pel mestre Liu, els contracte per la missió que té en ment: els pagarà 50.000 cr. si descobreixen qui va matar al seu guardaespatlles, un tal Jack Fast. Hi haurà un bonus a la paga si vengen la seva mort.
En VI de IX els explica que mentre sopaven mirant l’últim partit de deadball, varen veure moviments estranys al carreró. En dirigir-s’hi, en Vidix va quedat clavat al terra, mentre des de la foscor algú el descartava pel què estava a punt de succeir (“tu no ens serveixes...”). Impotent, en Vidix només pot sentir els crits de terror i dolor mentre esquarteren el seu amic Quick Flex Alien arrancant-li els seus braços cibernètics.
El Sr. Wintergreen, per la seva banda, els explica les característiques dels braços biònics i que els hi havia instal·lat un tal Dr. Pannach a l’Hospital General de Firetown.

Sessió 2. Escena 3 de 8

L’investigació de la mort de Jack Fast comença anant l’escena del crim. Es tracta d’un restaurant molt concorregut. En el pis inferior es donen menjars senzills però assequibles, mentre que al pis de dalt hi ha un menú de degustació a preus només assequibles pels més adinerats. En Dextrus i Vela pregunten a la cambrera i pels comensals si saben alguna cosa del quick flex alien mort la nit anterior. Ningú no els explica res que no sàpiguen ja. Mentrestant en Diògenes inspecciona el carreró meticulosament en busca de pistes. L’únic que troba és una bassa de sang resseca.

Sessió 2. Escena 4 de 8

L’investigació continua a l’Hostipal General de Firetown (HGF). Es formen dos grups: En Dextrus va a la planta d’implants cibernètics, mentre que en Vela i en Diògenes enfilen cap a la morgue de l’hospital.
A la morgue els mostren el cadàver d’en Jack Fast. En Vela determina que els braços cibernètics han estat tallats mitjançant una eina, tanmateix la manca d’habilitats forenses no els permeten esbrinar gaire res més.
A la planta de cibernètics, en Dextrus, parlant amb l’infermera Harajuku esbrina que el Dr. Pannach és un metge independent que fa una setmana que l’han expulsat de l’HGF per mala praxis. També troba que el company de rehabilitació d’en Jack Fast era en Barry Allen, un altre quick flex alien, aquest cop amb cames cibernètiques, que casualment també ha mort fa un dies. La llàstima és que la infermera no li diu on trobar el Dr. Pannach, i ni en Diògenes utilitzant els seus poders psiònics, ni en Vela amb les seves habilitats amb els ordinadors tampoc són capaços d’entrar al sistema de l’hospital per descobrir-ho.

Sessió 2. Escena 5 de 8

Convençuts que la clau rau en el Doctor Pannach i un grup de Cyber-Snachers, en Dextrus se’n va a una taberna per veure si pot trobar a l’infame doctor, mentre el Diògenes i en vela prenen un bany calent per recuperar forces.
En Dextrus acaba a Solvesny’s, un catau de mercenaris. Tanmateix, hi ha molta gent de pas i ningú sembla conèixer al doctor o com trobar cyber-snachers. Finalment la cambrera del local, obra la boca untada amb alguns crèdits. Cal buscar al “Carnisser”, literalment. Mentre espera que els seus companys el vinguin a buscar, el Dextrus mata l’avorriment plomant a la clientela en una partida de pòquer.

Sessió 2. Escena 6 de 8

En Vela es mou pels carrers amb facilitat i troba el “Mercat de la Carn” on es diu que el “Canisser Pannach” fa la seva feina. Malauradament la botiga és tancada, i no sembla en Diògenes tingui suficient destresa per forçar el pany. Des de fora, el local sembla una carnisseria totalment normal. Per no cridar l’atenció decideixen tornar-hi de dia.

Sessió 2. Escena 7 de 8

Perduts, el grup decideix anar al parc de la ciutat. De nit, s’hi reuneixen algunes bandes de city-rats, i hi esperen trobar informació sobre possibles cyber-snachers. Pel camí les pantalles de la ciutat anuncien la festa que es farà al “bunker” en honor de DJ Quickie, mort fa poc.
En intentar saltar la tanca per entrar al parc, els sorprèn un pidolaire. Es tracta d’un crazy cabellut que els increpa i els pregunta què busquen al parc. En Dextrus li respon que volen trobar uns cyber-snachers per recuperar els seus implants. El crazy cabellut li contesta que “l’autèntic enemic és la Coalició”, i dient això recupera un bazuca d’entre les escombraries i dispara a una patrulla de la coalició que passava per allà.
Aquest fuig d’un bot saltant la tanca del parc. En Dextrus és l’únic capaç de seguir-lo, mentre el cotxe patrulla gira cap a la posició d’en Diògenes i en Vela. En Diògenes reacciona ràpidament i s’oculta en la fosca amb un conjur, ensems en Vela. Corren per carrerons intentant despistar el Dog-boy que baixa del cotxe. Alhora, en Dextrus i en crazy cabellut es troben un grup de city-rats alertats i alarmats per l’explosió. En Dextrus els explica què ha passat, i en crazy desapareix entre la malesa del parc. Mentrestant en Diògenes salta la tanca del parc per fugir del Dog-Boy, però en Vela no pot. La tensió augmenta fins que s’acomiaden un per cada banda, quedant que es trobaran més endavant al sud del mercat de la ciutat.
Arriba un helicòpter de la Coalició com a reforç de la patrulla que deixar anar unes quantes ràfegues per dispersar a la gent. Un altre cop el grup passa desapercebut (aquest cop pels pèls) i no pateix l’ira de la ISS.

Sessió 2. Escena 8 de 8

Al matí següent el grup trona a l’HGF per investigar la mort d’en Barry Allen. En Dextrus es fa passar pel seu germà, per identificar el cos i recuperar els seus objectes personals. Efectivament al cos li falten les cames cibernètiques. Entre els objectes personals hi ha unes claus de casa i una foto amb un tuc-tuc de Bikes & More. En Diògenes pren les claus per llegir-ne les últimes impressions que hi va deixar el seu propietari: era una persona alegre, però va morir terroritzat.
També esbrinen que a en Barry Allen el va trobar mort la policia a la bassa del parc, i que les cames li havia implantat en ja famós Doctor Pannach.

3 comentaris:

Menécrates ha dit...

Ei!

Una bona partida! Això comença a cuallar....

Ànims!

David LetrasArcanas ha dit...

Saludos Quim, me parece excelente que en España se juegue Rifts, hace mucho que no dirijo una partida pero es un juego que definitivamente está entre mis favoritos.

Personalmente prefiero Robotech, (ya llevo 6 años con esta campaña) por que soy fan de esa saga.

Mis saludos y felicitaciones, lamentablemente no se catalán para poder leer los artículos de tu blog.

Suerte !!!

Quim ha dit...

La verdad es que me da la impresión que somos muy pocos jugando a Rifts (o a cualquiera de la familia Palladium) en España.

Gracias por pasarte por aquí y bienvenido de todas formas :)