Imatge aleatoria de capçalera

dilluns, 4 de febrer del 2008

Misteris del Megavers

Estic més content que un Shifter amb un Nexus nou. Torno a començar una nova aventura dirigint Rifts!!!

Aquesta vegada miraré d'aprendre d'errors passats i aplicar l'experiència acumulada en la inacabada partida de l'HUC*. No prometo res... :P

L'inici bàsic de la campanya (anomenada per l'ocasió "Misteris del Megavers") es situa a Firetown una "Nova Ciutat" dels suburbis de Chi-town, on els personatges principals de la saga han arribat per trobar el seu mestre: un Caballer de la Rosa desaparegut en estranyes circumstàncies. Allà, en Diestrus i en Diógenes -respectivament, un Quick Flex alien mercenari i un D'nor Devil Man Tecnomag-, entraran en contacte amb la dura realitat de la no-entitat que suposen aquestes ciutats, on els soldats de la Coalició i la ISS campen fent la seva voluntat i on només reben la tímida oposició dels Escamots de Càstig en forma de la resistance.

Aquesta aventura inicial ha de portar als personatges en un emocionant periple per la terra de Rifts seguint la pista al seu Mestre, mentre resolen greuges i porten la justícia a terres inhòspites.

Benvinguts al Megavers, on la imaginació és la teva única limitació!

*Nota: Els jugadors que penseu jugar aquesta campanya mireu de no rellegir-vos les entrades referents a l'HUC, ja que miraré d'aprofitar coses i continuar la idea que tenia pensada (ja sabeu, reutilitzar i reciclar ;)

8 comentaris:

Menécrates ha dit...

Genial!

Al final el meu personatge es dirà Diógenes (per la seva tendència a acumular coses).....

=)

Quim ha dit...

Ja està canviat! :D

Anònim ha dit...

Iep! Anireu publicant aqui la campanya? o en algún altre blog? com k en teniu tants ja vaig perdut :P

Sort i espero k la disfruteu, desde luego teniu al master hiper-motivadissim!!! :))

Quim ha dit...

Sí, aniré publicant coses. Tanmateix vull aprofitar algunes idees per l'Escamot Featherfall amb la qual cosa restringiré una mica la informació que es dóna.

Anònim ha dit...

Home, si vols escriure sense restriccions només has de marcar amb algún tag el punt a partir d'on hi ha spoilers per els featherfall! no crec que cap de nosaltres vulgui espatllar les sorpreses que ens depara el mon de Rifts!

Quim ha dit...

A vale guai! Ho faré així. per cert, no hi ha un script amb html que et permet amagar un tros de texte que es desplega quan pitges un botó? Algú sap on el puc trobar?

Anònim ha dit...

Segur que existeix, pero no se a on. El que fan servir a molts llocs es lo de la lletra del mateix color que el fons, que queda "invisible", si ho vols llegir has de seleccionar el texte, cutre pero eficaç...

Quim ha dit...

Ja ho he sol·lucionat. Gràcies a en jda!! Si algu ho vol pel seu blog que ho digui que li passo el link amb l'explicació de com fer-ho.