Imatge aleatoria de capçalera

dimecres, 3 de desembre del 2008

La Gran Campanya de Rifts

L'ambientació de Rifts té un meta-argument que ha anat avançant al llarg dels anys i l'aparició dels nous mòduls. Des de la primera aparició de Rifts cap allà als anys 90 fins a l'actualitat, en l'ambientació han transcorregut uns 7 anys, amb fites tant importants com el "Juicer Uprising" o la guerra entre la CS i Tolkeen.

Agafant aquest període de temps es podria muntar una campanya on els personatges visquessin aquests grans moments de la història de la terra de Rifts. A continuació faig una relació cronològica d'esdeveniments que es podrien anar donant i que podrien generar aventures interessants. Seguint aquesta campanya, els personatges experimenterien i influeciarien de primera mà els successos més significatius de l'ambientació.


102 PA

– Plato de Lazlo realitza un edicte planetari basat en premonicions de poderosos psíquics. En ell es profetitza l’arriba de 4 dimonis i set perills, entre els quals destaca el Devorador.

- Invasió Mechanoide.

- Archie III és destruït.

- Segrest de Joana Prosek, esposa de Karl, per part de la Federació de la Màgia.

103 PA

– Encontre d’Herois per lluitar contra els Quatre Genets de l’Apocalipsi a Africa.

104 PA

– Phineas Chalke (general de la CS) ataca Tolkeen sota l’Operació Fullbore. Resulta ser un desastre que s’acaba anomenant la Follia de Chalke, on moren 1.489 tropes de la CS.

105 PA

– Juicer Uprising! - Rebelió juicer.

- Rescat de Joanna Prosek.

- S’inicia la “Creuada per la Humanitat” on l’Emperedor Prosek anuncia un nou exèrcit per la CS, l’acceptació d’Iran Heart com a proveïdor de la CS, la candidatura d’Arkansas com a membre de la CS, el reconeixement d’Ishpeming i Manistique Imperium com aliats, i la declaració de guerra contra els Naruni i, sorprenentment, contra Free Quebec, per el seu comportament “traïdorenc”.

- Plato de Lazlo, inicia un programa de contenció contra el “problema Xiticix”.

106 PA

- S’inicia la guerra CS vs Tolkeen.

109 PA

- La Guerra CS vs. Tolkeen acaba amb el triomf de la CS. "Retrinution Squats" als Burbs de Chi-town.

- Daern Neenok inicia una expedició als Dinosaur Swamps per trobar una arma que pugui lluitar contra la CS.

- Atac de vampíric a Arzno.

- Machinations of Doom - el Doctor Bradford de Lone Star allibera la bèstia que podria desequilibrar definitivament la balança cap a la victòria final de la CS.

- Minion War - La guerra entre Hades i Dyval arriva al seu final a la terra de Rifts.

2 comentaris:

camaron ha dit...

wow...se nota que sabes mucho de Rift... lo felicito... podría poner p
más campañas o módulos para que master sin mucho tiempo y experiencia (como yo) puedan aplicarlo.
Lo felicito por su página

Juan Carlos
Chile

Quim ha dit...

Hola Juan,

Gracias por tus comentarios, me agrada ver que los artículos sirven para otros que gustan del Rifts.

En la etiqueta de aventuras puedes encontrar alguna idea más sobre aventuras, aunque es cierto que no he sido muy prolífico en este sentido, puesto que estoy pendiente de empezar algún día mi propia gran campaña y me reservo esas ideas para sorprender a los jugadores.