Imatge aleatoria de capçalera

diumenge, 21 de març del 2010

Compra-venda al Mercat Negre

Molt bé, els personatges han vençut una vegada més...ara és l'hora de rapinyar i cobrar el botí. Però, quin preu tenen les armes i armadures de segona mà? A quant va la ferralla?

A la pg. 208 del Rifts original hi ha tota una secció dedicada a explicar els preus de compra per part del Mercat Negre (i dels perills de tenir-hi tractes).

A la pg. 320 del RUE, sota l'habilitat de Find Contraband, ens explica que normalment els objectes de contraban es paguen a un 20% del preu de venda legal (percentatge que ve a ser una mitjana dels preus desglossats del Rifts original).

A la pg. 15 del WB21 Splynn Dimensional Market també es dóna uns percentatges de venda respecte al preu normal d'objectes amb tares (40-60%), amb defectes evidents (20-50%), robats, reconstruïts o de baixa qualitat (10-40%).

A la ciutat de Char hi ha una Chop-Shop que compra cybernètics i biònics de segona mà fets malbé fins a un 10% del seu preu normal i 1/3 del preu de mercat si estan en bones condicions (pg. 153 WB26 Dinosaur Swamp).

A la pg. 35 del Soucebook 1 R&E hi ha els preus i les regles que recuperació de parts de robots. Una dada: 1 tona de metall MDC inservible val 60 crèdits! ;)

I per si et manquen idees per posar un suculent botí als teus personatges res tan útil com les Random Discobery Table de la pg. 87 del Rifts: Siege on Tolkeen Three.

Ull! per què a la pg. 28 del WB11 Coalition War Campaign hi ha les penes per possessió de material il·legal.