Imatge aleatoria de capçalera

dimarts, 16 de març de 2010

Roba MDC

Rifts ens dóna múltiples oportunitats per cobrir el cos del nostre personatge amb armadures de major o menor protecció. Tanmateix, és més difícil vestir-se de forma casual sense perdre una bona protecció, per altra banda molt necessària. A continuació faig un recull dels vestits i altra tipus de roba MDC que podem fer servir per cobrir els personatges de Rifts.

Granotes de pilot o soldat

- Vestit de pilot de Glitter Boy (pg. 70 RUE). Es tracta d'una granota de pilot reforçada a les articulacions, considerada com una armadura ambiental (tipus Urban Warrior o Huntsman), per ser utilitzada pel pilot del GlitterBoy quan es desenvolupa fora de l'armadura. Ideal per tot tipus de pilots de robots.

- MDC Flight Suit (pg. 109 Rifts Merc Ops). Basat amb els dissenys del vestit de pilot del GlitterBoy. Especialment pensat per aviadors, tripulació i pilots d'armadures de poder.

- Military Flight Suit (pg. 207 WB19 Australia). Fet de Base-4, una fibra especial pre-rifts desenvolupada a Austràlia.

- Tundra Warrior Thermal Suit (pg. 82 WB20 Canada). Fet de fibres MDC especials per portar sota l'armadura corporal i mantenir calent al soldat.

Moda urbana

- Light Tactical Armor (pg. 109 Rifts Merc Ops). Es tracta d'un vestit lleuger fet de polímers i plaques de plàstic semi-rígides. Usat sobretot per agents de policies o personal de seguretat en zones on les armes MDC són il·legals o de difícil disponibilitat.

- Vestits de negocis (americana) i esmòquings (pg. 37 WB5 Triax and the NGR* i pg. 207 WB19 Australia).

- Vestit de negocis (amb barret, guants i botes) (pg. 37 WB5 Triax and the NGR).*

- Granota de treball amb caputxa (pg. 37 WB5 Triax and the NGR* i pg. 207 WB19 Australia).

- Gavardina (pg. 37 WB5 Triax and the NGR* i pg. 36 Rifts Adventure Sourcebook: Chi-Town 'Burbs).

- Jaqueta (pg. 37 WB5 Triax and the NGR* i pg. 207 WB19 Australia).

- Armilla/Jersei (pg. 37 WB5 Triax and the NGR).*

- Vestits a la moda (pg. 36 Rifts Adventure Sourcebook: Chi-Town 'Burbs). Fets de teixits lleugers.

Moda rural

- Pantaló i jaqueta de treball a l'exterior (pg. 37 WB5 Triax and the NGR).*

- Abric llarg (pg. 37 WB5 Triax and the NGR* i pg. 208 WB19 Australia).

- Sobretot (abric llarg per fer de guardapols) (pg. 178 WB14 New West). Pensat per ser portat sobre l'armadura Branaghan, és de les preferides per cowboys, pistolers i sheriffs per què queda bé i aporta força protecció. També serveix com a impermeable.

- Poncho de pell de dinosaure (pg. 91 WB26 Dinosaur Swamp). Fet de pell de dinosaure i encantat mitjançant Eco-wizardry. Es porta lligat a la cintura mitjançant un cinturó.

- Poncho de Base-4 (pg. 207 Wb 19 Australia).

- Granotes de caçador (pg. 159 WB27 Dinosuar Swamp). Molt populars entre exploradors, guardaboscos i guerrillers. Es pot triar talla i color (incloent formes de camuflatge i insígnies personals). Té moltes butxaques i és resistent a l'aigua i al vent. També hi ha l'opció de comprar diferents peces de roba per separat (pantalons, jaqueta, guants i botes).

* Desenvolupat per Triax a partir d'una fibra MDC. Ideals per polítics ambaixadors, homes de negocis i aventurers que volen protecció portant una vida normal i corrent. Diversos colors disponibles, excepte les americanes i els esmòquings. Tots tenen AR.

Infiltració

- NG Stalker Suit (pg. 87 Rifts Merc Ops). Creat per Northen Gun està pensat per actes d'infiltració, sabotatge i altres operacions encobertes. Es tracta d'un vestit de polímer negre ajustat al cos. Pot portar-se posat sota la roba de vestir ordinària o amb una armadura corporal. Molt popular entre espies, assassins, lladres, etc. A més, porta incorporat una sistema de reducció termal que en dificulta la detecció per infraroig.

- MDC Light Anti-Assassin Vest (pg. 208 WB19 Australia). Peto lleuger fet de Base-4. Normalment indetectable a simple vista.

2 comentaris:

CalaPopa ha dit...

En català no hi ha monos, hi ha granotes, encara que siguin MDC. Felicitats pel blog, no crec que en tot el món mundial hi hagi cap paio més riftaire que tu.

Quim ha dit...

Ostres quina pifiada! Ja està corregit. Gràcies pels ànims! :D