Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 2 de setembre del 2010

Escalfant motors

La campanya de l'Escamot Featherfall comença a escalfar motors; i ho hem fet, com en la majoria dels jocs de rol, reunint-nos per fer les fitxes dels personatges:

- Un Dog-Boy/Psi-Hound pastor alemany amb la mutació de caça rates. Es tracta d'un Dog Boy "feral", nascut i criat fora de la coalició (o això pensa ell ;) i format com a Psi-Operador.

- Un Juicer "clàssic": un portent de capacitats físiques (força, rapidesa, agilitat)...amb menys de cinc anys de vida. La idea inicial del jugador era fer un crazy, però com que vull jugar el Juicer Uprasing es va avenir a fer-se un juicer. Crec que n'ha sortit prou content!

- Un Techno-Wizard especialitzat en robots, amb l'obsessió malaltissa* de poder pilotar algun dia un dels llegendaris Glitter-Boys de l'Edat Daurada.

- Manca encara un personatge per fer, que en principi ha de ser una comando de la coalició renegat.

* Segons el jugador: "no es pas una obsessió malaltissa, és simplement el repte de saber si un Glitter es tan bon com diuen, o no. I si li pots posar màgia, que encara ningú no ho ha provat !! El techo wizard aquest és un innovador avançat al seu temps ! :P"

Introducció a la campanya

L'estructura de la campanya seguirà l'aventura de 7º Mar de "La Creu d'Erebus", tot i que rifterjada per enmarcar-la dins la guerra entre els CS i Tolkeen.Tanmateix l'inici de la campanya succeirà a Lone Star, on els PJ han estat atrapats i sotmesos a diferents experiments per l'infame Dr. Bradford. Allà succeirà quelcom que els permetrà escapar i els carregarà amb una important responsabilitat.

A partir d'aquí, l'estructura es més laxa, permeten als jugadors decidir la seva ruta pel New West fent servir la informació de l'Atles de Rifts fins a l'inici del Juicer Uprising, com a catalitzador dels esdeveniments futurs...


"Espero que xalem força!"

6 comentaris:

Menécrates ha dit...

Felicitats!

Pinta com una campanya a les que m'agradaria jugar....

Una suggerència: fes fotocòpies de les fitxes inicials dels PJs, per anar fent una base de dades de personatges ja creats, per tenir fitxes a punt per convencions, jornades, one-shots.... :-)

Anònim ha dit...

Has exagerat el tema del Techno Wizard, no es pas una obsessió malaltissa, és simplement el repte de saber si un Glitter es tan bon com diuen, o no. I si li pots posar magia, que encara ningú no ho ha provat !! El techo wizard aquest és un innovador avançat al seu temps ! :P

Quim ha dit...

Fet!

Merci.

Quim ha dit...

Óscar, entrada modificada per matitzar-la ;D

Brownieman ha dit...

Vaya, los personajes hacen honor al juego, es decir, son la cosa más heterogénea que te puedas echar a la cara XD

Aún me acuerdo de una partida de un amigo mío en el que el presonaje más normalito era un ley line walker que tenía un hovercraft y una embasadora (decía que le gustaba hacerse sus propias conservas)

Quim ha dit...

Jajaja. Pues sí BM, aunque cosas peores se han visto en un grupo de Rifts, al menos estos son todos del manual básico, por que si nos vamos al los WorldBooks, la cosa se sale de madre! ;D