Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 29 de juliol del 2011

Teixit dimensional

El Megaverse Builder introdueix un concepte que explica molt bé el per què hi ha dimensions més inabastables que d'altres, o com és que éssers divins poden quedar atrapats en una dimensió presó: el teixit dimensional.

El teixit dimensional és un embolcall que recobreix i conté la matèria dimensional, de tal manera que sempre que hom vol entrar o sortir d'una dimensió ha de travessar-lo. Depenent de la dimensió, aquest teixit oposa més o menys resistència a la seva penetració. Així, existeixen 4 tipus de teixits dimensionals: Febles, Permeables, Forts i Impenetrables.

Per poder viatjar entre dimensions, la capacitat de teleportació dimensional (expressada en el joc com una habilitat amb percentatge) de les criatures sobrenaturals es modifica depenent dels teixits dimensionals que s'hagin de creuar, segons la taula següent.

Taula de teixit dimensional: modificació del percentatge (o PEE) dels viatges o teleportacions dimensionals


Regla casolana: el valor obtingut a la taula també es pot aplicar a la quantitat de PPE necessaris per viatjar amb les habilitats dels shifter o amb conjurs màgics que permetin obrir rifts o viatjar entre dimensions.