Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 10 de maig del 2012

Una serp, una lluna, una mort

Llocs encantats Ep. 3


Personatges:


Sir Romeo: Psi-Stalker Cyberknight.
Tawa: Fetish Shaman Shawnee Pur.
Matt Smith: Burster.
Pyrus: Battle Magus.

Resum:

El grup s'endinsa pel laberint de conductes i tubs del complexe hidráulic de la presa seguint el rastre malgne de la criatura que s'hi amaga. Finalment, més enllà d'una vàlvula de pressió, arriben a un enforcall on detecten, agotzonada, a una criatura.

Serp d'aigua amagada a la presa.




Sir Romeo és el primer de llençar-s'hi, només per veure's sorprès per un serp d'aigua gegant que l'atrapa amb la cua i el comença a constrènyer. En Matt també s'hi llença amb el seu cos en flames, mentre en Tawa i en Pyrus (reaccionant tard pel terror que li provoca la monstruositat) lluiten des de la rereguarda.


El combat progressa, sembla però que les coses no van tant bé com el grup voldria doncs Sir Romeo, encara afogant-se, no pot desfer-se de l'abraçada mortal de la serp, i els aparells TW i màgics de'n Pyrus i en Tawa no acaben de funcionar. 


Finalment però, Sir Romeo es desfà de la cua de la serp amb un cop crític amb la seva Psi-sword, i gràcies als atacs combinats del grup acaben amb el monstre...


Tanmateix queda clar que aquest no és el monstre que estaven buscant doncs sembla improbable que una serp d'aigua constrictora es dediqui a escorxar cossos humans a la llum de la lluna.


Després d'una petita exploració pel complex de conductes de la presa, i de localitzar el catau de la serp, el grup porta el cap d'aquesta a l'agent Zuboc, que ara més que mai està impressionat per les habilitats del grup.
___


Aquella nit, mentre els personatges dormen, tenen somnis vívids sobre una ciutat:


Sir Romeo - Una torre de marbre lluent al sol.
Pyrus - Un port aeri on hi arriben diverses Ley-Lines.
Tawa - Una ciutat semi-transparent.
Matt Smith - Un complexe d’edificis modern en mig de núvols.
...


De sobte, un crit de terror omple la foscor i en Tawa, que feia guàrdia, desperta al grup per localitzar-ne la font. Pentinen el bosc per finalment trobar una clariana on, en la branca d'un arbre del marge d'aquesta hi penja la pell sencera d'un cos humà!


Sir Romeo hi detecta la ferum psíquica de la mateixa criatura de l'assassinat de la nit anterior, i en Tawa llegeix la pell per saber-ne més:


- La pell és de Malvina, una de les llevadores del poble.
- La criatura, "amb la pell" d'en Tully (l'anterior víctima) l'ataca per rebel·lar una criatura feta de músculs.
- Ara la Malvina, també convertida a una criatura sense pell es troba, confusa, en una mena de soterrani fosc.
___


El grup torna al poble per inspeccionar la casa de la Malvina. En arribar-hi veuen que a la casa de la seva companya hi ha la llum encesa. Hi entren. Troben a l'altra llevadora en estat gairebé catatònic repetint la frase: "no puc dir res, no puc di res..."


En cap de les dues cases hi troben cap trapa que dugui a un soterrani. Especulen després que pot ser en algun altre edifici i inspeccionen l'Hospital i la Comissaria, excepte la biblioteca (que està tancada en clau i suposen que no hi ha entrat ningú).


En Pyrus acompanya en Debri'lar a parlar amb la llevadora. Ell la calma, i ella explica com en Tully s'endu a la seva amiga, i en intentar aturar-los aquest li fa una mena de conjur que la deixa trasbalsada.
___


Al matí següent es convoca una nova assemblea. A petició de l'Agent Zubok es determina que mentre no es trobi el culpable, durant la nit hi haurà toc de queda, i tothom dormirà a la comissaria. l'Aldina, proposa muntar grups de recerca i batudes per mirar de trobar la criatura.




Vell mapa precataclisme
En una idea genial, en Pyrus pregunta als aprenents de mags, si hi ha cap ruïna o complex al bosc, però ells no saben res. Tanmateix, busquen aquesta informació a la biblioteca, i efectivament hi troben uns antics mapes precataclisme que indiquen la presència d'un poble on ara hi ha el bosc...