Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 23 d’agost de 2012

Acció i exploració a Wormwood

Llocs encantats. Episodi 8.

On els PJ arriben a Wormwood i es troben en mig d'una guerra (llàstima que no tinguem temps d'entrar en el tema). Aquesta aventura la vaig dissenyar pensant una mica en els Personatges de l'Aranya i en Vester. Crec que van van tenir el focus que es mereixien.

Personatges:

Sir Romeo - Psi-Stalker Cyber-Knight.
Pyrus - Battle Magus.
Aranya - A'rac frontiersman.
Vester - Wormwood monk.


Resum:

El grup arriba a Wormwood a través del Rifts de Worldgate, on es troben una ciutat-basar, un centre de comerç dimensional, atrafegat i atapeït. Sense temps per perdre el grup busca un guia que els pugui dur fins el catau d'Agradelous dins les Pont del Dimoni: el túnel que travessa les Muntanyes Septentrionals, les qual separen l'Imperi de la llum del territori dels Impurs. Tanmateix, els resulta més difícil del què es pensàvem, doncs sembla que els Impurs busquen ampliar el seu territori en una nova onada de conquesta, i estan ocupant les muntanyes. Sir Romeo parla amb un Templari, i fent valer la seva posició com a "agent del bé", l'Església li assigna un agent lliure anomenat Mathew "Little" Sheperd com a guia.
Mapa del sector no conquerit pel Impurs de Wormwood

Recorren les muntanyes seguint al guia muntat sobre la seva chopper però sembla perdut i han d'acampar durant la nit. Busquen una balma arrecerada i munten guàrdies. Durant la nit, l'Aranya sent uns gemecs de dolor i plany ressonant per les muntanyes que li torben la ment i li crispen els nervis. Tanmateix en guàrdies successives no se sent res més. Al matí següent, el grup es desperta sense trobar rastre d'en Mathew, que ha desaparegut abandonant les seves pertinences.
Mathew "Little" Sheperd

Sense un guia, però amb els poders de detectar el mal d'en Vester, localitzen en una recòndita vall de les muntanyes el campament d'un escamot d'Sky-Riders. Quan de sobte, una parella de dracs ataca a l'escamot. Ràpidament, els soldats Impurs es defensen, i el grup decideix ajudar als dracs donant suport des de terra. Malauradament un dels dracs cau atrapat entre les ganxos i cordes dels Sky-riders mentre l'altre, impotent, fuig i les accions dels personatges han cridat l'atenció d'un grup de soldats Impurs. El grup decideix fugir, no sense abans marcar la localització del campament i assegurar-se de la direcció que pren el drac per poder arribar al seu catau.


Arriben finalment al Pont del Dimoni, la entrada del qual és una estreta escletxa a la roca. L'Aranya amb els seus coneixement d'espeleologia determinar el millor recorregut de baixada i no tenen cap problema per "repelar" cap a l'interior de la cova. Al fons de la paret, hi troben un corrent subterrani i en una platja formada per mateix, un bot. Rastejant per la zona detecten la presència anterior d'una altre bot i les petjades de dos parells de botes més. No dubten en prendre'l per baixar corrent avall guiats per la mà experta de l'Aranya.
Sky Riders

Arriben així fins a una àmplia caverna on en un costat del riu hi ha un altre bot embarrancat, i en el centre de la sala s'eleva un petit turó. Segueixen a partir d'aquí a peu, explorant el turó. De sobte un grup de Goblins Dimonis els ataquen. La foscor de la sala els impedeix lluitar amb certesa, però finalment en Pyrus fent servir la seva Destral de Batalla en Fúria despatxa en un moment als goblins, dels quals només en resta un en vida que s'amaga entre les ruïnes d'un antic poblat. El grup l'ignora i segueix el seu camí.


Demon goblins
Seguidament entren en una sala inundada amb un líquid d'un blau elèctric que emana màgia i il·lumina la sala. Entre els intersticis de les roques, petits fils d'aquest líquid alimenten la bassa. Del terra inundat només en sobresurten alguns petits illots escampats ací i allà. Dubtant de la naturalesa del líquid en Vester el toca amb la mà: una espurna màgica, com un llampec entre dos núvols  li recorre el cos en un xoc elèctric, i el transforma cobrint-lo amb pèl per tot el cos i empetitint-li les orelles, però aguditzant-li l'oïda. El líquid té propietats mutagèniques!

Així doncs, Sir Romeo decideix saltar entre els illots, malauradament en arribar a la riba oposada de la bassa, rellisca i cau dins el líquid. Un xoc màgic li esquitxa la cara, engrandint-li els ulls i tornant-los de color blau elèctric, i millorant, això sí, la seva visió.

En Pyrus no es vol arriscar a saltar i decideix grimpar per la paret de la sala. Malauradament cau diverses vegades dins la bassa màgica i el seu cos es veu transformat en una mena de gos bípede sense pèl. [Visca la taules de mutacions!]

Una vegada travessada la sala del líquid mutant, arriben al seu objectiu: el catau d'Agradelous! Aquest lluita contra el Drebi'lar i la fada negra, metre el shifter jau immòbil al costat d'un Rifts.

És l'hora de decidir, ajudaran a un Drac malvat a conservar una espasa màgica? Permetran que Debri'lar aconsegueixi el darrer artefacte que li cal per invocar a Nyxla? Decisions, decisions...