Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 18 de setembre del 2014

La roja calavera de la perdició (capítol 6)

Capítol 1
Capítol 2
Capítol 3
Capítol 4
Capítol 5

Joc en Acció

Combats amb estratègia, sorpreses narratives i la història endavant. Això sí és una sessió con en KS mana!

Personatges

Ullal, Psi-slayer. Nivell 1. 1000 PX
Janna, Juicer. Nivell 2 (LEVEL UP!). 2575 PX
Valkiria, Full Combat Cyborg. Nivell 2 (LEVEL UP!). 2150 PX
Passavan, Dig-girl. Nivell 3 (LEVEL UP!). 4225 PX

Escena 1. Vigilància de la base

La Pasavan i la Janna creuen que a l'alba podrien aprofitar la broma matinal per poder-se acostar sense ser vists a l'edifici central, de tal manera que munten un campament improvisat per passar la nit al manglar. En el seu perpetu insomni, la Janna fa guàrdia a dalt d'un arbre des d'on pot vigilar el complex inundat, i a mitja nit, veu com un oficial de la Coalició surt fora el terrat de l'edifici i es troba amb una noia vestida de negre. Tenen una breu xerrada, i la noia de sobte es transforma amb un drac negre, deixant que l'oficial la munti i desapareixen en la negror de la nit.

Havolok en les seves dues formes, humana i draconiana

Dubtant de si atansar-se a l'edifici aprofitant la marxa dels dos misteriosos personatges, finalment el grup es manté amb el pla original i espera a l'alba. Al cap d'unes hores, la parella torna com si res.

Escena 2. Atac a l'alba

El grup s'acosta amb la canoa entre la broma. Amb una imitació perfecte dels homes-peix, la Janna sorteja la torre de vigilància dels soldats de la CS i s'acosten a l'edifici central, on uns skelebots fan la guàrdia al terrat un un parrell de soldats patrullen la passarel·la flotant que l'envolta.

Per no ser descoberts, amaguen la canoa rera un edifici annex, on la Pasavan hi nota una forta ferum sobrenatural draconiana. Resulta que aquest edifici annex no té sostre i per tant la Ullal hi entra desapercebuda utilitzant els seus poders d'invisibilitat psiònica. A l'interior hi ha un niu d'ous de drac incubant-se dins l'aigua. La Ullal prova d'arrancar-ne un però li és impossible, per la qual cosa la Valkiria s'hi infiltra sigilosament: ella sí pot arrencar els ous amb la seva força robòtica, els quals perden la seva vitalitat si són separats de la substància viscosa que els entrelliga.

Ous de drac negre

Mentrestant la Ullal intenta desfer-se dels guàrdies però són descoberts. Comença un combat a la passarel·la flotant que acaba amb les granades de la Valkiria enfonsant-les juntament amb els soldats i skelebots al fons del llac.

Escena 3. Foc amb foc

Lt. Ian Shrike
Mentre les seves companyes lluiten, la Ulllal es torna de nou invisible i s'infiltra a l'edifici. Allà hi veu un mag que després de discutir sobre lleialtats enfrontades amb l'oficial de la Coalició es teletransporta. Amb aquestes, el grup entra a l'edifici, i l'oficial salta per un forat del mateix cap a les negres aigües del llac. Tanmateix, abans que el grup pugui fer res l'oficial surt muntant un drac negre que s'allunya volant. La impulsiva Passavan dispara a l'oficial que cau calcinat pel plasma del rifle megadamage sense la protecció de l'armadura.

Immediatament el drac negre s'atansa cap al grup, però en comptes d'atacar-los com s'esperen, els demana la seva ajuda: El seu nom és Havolok, i vol que intercedeixen per ell davant del Senyor de les Lletres de Freehold per què sigui readmès a la ciutat...

Resulta que per alguna cosa que no vol explicar, va ser expulsat de la ciutat de Freehold, i espera que el grup, tenint contactes a Tolkeen pugui parlar amb el Senyor de les Lletres per què parli en nom seu davant del consell de drac de Freehold i en pugui tornar. A canvi els ofereix la seva ajuda en la lluita contra la Coalició.

A part, la Passavan i la Janna investiguen l'edifici, i en el que era l'habitació de l'Oficial de la Coalició, hi troben una capsa on s'hi guarda una Gemma de l'Ànima ensems una carta:

Lt. Shrike,
Tingues cura de la gemma-ànima. No cal que t'expliqui què faria el Senyor de les lletres si sabés on l'he enviat per guardar-la. És l'única basa que tenim per forçar-lo a complir els nostres designis.
 - Ramsey

Escena 4. Caps per lligar

Tot d'una, senten un motor de llanxa que s'acosta a l'edifici, són els soldats de les Forces Especials assignats a Rhest que arriben. Hi ha un combat i de nou, les granades de la Valkiria fan feina llençant els soldats per la borda o eliminant-los. Amb tot, la Passavan, que està a punt de perdre l'armadura s'ha llençat a l'aigua hi ha fet un forat a la llanxa que comença a enfonsar-se...com sortiran del llac?