Imatge aleatoria de capçalera

diumenge, 3 d’abril del 2022

Vampire Kingdoms (El cràter de Tucson) (Capítol 3)

 (Pots llegir el capítol 2 aquí)

Mapa dibuixat per en Manuel Mezcal Melendi, un dels PJ del grup, fent servir els rumors que ha sentit:

El nostre grup de personatges surt de l'aeroport de Tombstone cap al nord en direcció a Arzno. El camí els porta prop de Tucson. Als seus voltants, una mà de senyals de perill indiquen que és millor que se'n mantinguin allunyats. Les seves pors són fundades ja que enmig del camí es troben un accident que els bloca el pas. Tres motoristes jauen morts a terra, atacats pel quelcom molt pesat: un rino-búfal! Però aquest cop no n'és un de normal, ja que per les juntes del seu cos malmès salten espurnes i de tant en tant deixa anar algun improperi amb una perfecta veu de baríton! Efectivament, es tracta d'un robot que imita l'animal de les planes americanes. Malauradament, abans de caure en mans de l'atac combinat del grup, el gegant monstre robòtic destroça la pick-up que havien robat dels vampirs de l'aeroport de Tombstone.

Molt mal ferits per l'encontre amb el rino-búfal, el grup es retira cap a l'est, allunyant-se de Tucson, on arresserada rera d'una mola hi troben la tribu de River Creek, formada només per dones, nens i ancians, ja que els guerrers s'han quedat a la zona de Phoenix a lluitar contra els Simvans Monster Riders. Sembla que els monstres que munten bèsties estan fent fora a les tribus indies dels seus territoris. Aquestes, al seu torn, intenten aliar-se amb les tribus de Psi-stalkers del nord (que lliuten contra les Xiticix) per fer front a l'amenaça Simvan.


Al matí següent, el grup de personatges està encuriosit pel què hi ha al cràter de Tucson. En arribar a la seva cresta, els nivells de radiació són moderats, i en Manuel envia el seu dron a inspeccionar. Quan aquest arriba prop del centre del cràter desapareix i es perd la connexió: allà hi ha quelcom misteriós!

El grup davalla cap al centre del cràter formant dos grups: un anirà directe cap el centre, mentre que l'altra s'hi acostarà furtivament. Al grup principal, en arribar a les proximitats del centre del cràter, se'ls apareix del no res un parell d'amazones gegants que els "convida", amb fermesa, a tornar-se'n per on han vingut. Mentre el grup intenta, infructuosament, establir relacions diplomàtiques amb les guardianes del cràter, la Spot s'infiltra en que sembla una "bombolla" de realitat hologràfica que camufla el frondòs bosc que hi ha a l'interior del cràter. Unes pilones repartides pel perímetre del centre  del cràter emeten la imatge hologràfica i l'Spot en fa malbé una just quan el grup principal ja marxava. Una part de l'homograma desapareix revelant una part del bosc, i enfurismant a les amazones!

Les fèmines, que com el rino-bufal robòtic, no emeten cap tipus de senyal vital, lluiten amb destresa fent servir la seva llança-railgun, tanmateix també acaben "mortes" en mans del grup per fondre's els seus cadàvers en un moc àcid. 

Finalment, el grup s'interna cap al bosc on troben el dron malmès i una trapa metàl·lica enmig dels arbusts...


Continuarà...