Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 22 de febrer del 2007

AR, HF, FdC

Com que el sistema(?) de Palladium no té regles per quasi res cal fer-ne de pròpies per poder-lo fer jugable. En aquest post proposo recopilar-les i deixar-les apunt per qui ho vulgui.

A.R.

Quan hi ha una penalització a la tirada, aquesta fa que pugui l'A.R. Per exemple si combats a la penombra (un -2) l'AR de cos a cos passa de 4 a 6.

BOGERIA

Si falles una tirada d'Horror Factor perds un atac, però no tens cap penalització més. La meva regla és, si has fallat una tirada d'Horror Factor, al teu següent atac n'has de fer una altra. Si també falles guanyes un punt de bogeria. Quan arribis als teus punts de M.E. adquiriràs una bogeria i el teu comptador torna a 0. Com a contrapartida si passes un HF, al teu següent atac tornes a tirar-lo, només per mirar si el superes. Si ho fas adquireixes immunitat d'HF a aquell tipus de criatura.

FOC DE COBERTURA (FdC)
Post original
Limitació: Només utilitzable amb pistoles i armes automàtiques. No per revòlvers i altres armes d'un sol tret per melee action.
Munició utilitzada: El triple d'un tret normal.
Declaració: L'atacant declara FdC (no cal tirada). 1 melee action.
Resolució: Els oponents han de fer Called Shots per atacar fins l'inici del següent melee. Si els oponents volen atacar normalment han de superar un tirada d'HF (6 per FdC realitzat per Pistoles, 8 per armes automàtiques, 10 per armes pesants; +2 al HF si hi ha més d'una arma fent FdC). Al atacar normalment, l'oponent pot rebre un tret efectuat pel/s Personatge/s que realitzava/en FdC (sense bonus).