Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 22 de febrer del 2007

El grup

La campanya de l'Equip-R està basada en Personatges de la Coalició acusats injustament d'un crim que no han comès (us sona?, d'aquí el nom del blog):

- Un Psi-stalker RCC
- Un N'mbyr Gorila man RCC (CS Ranger OCC)

En Marcus és un Trimadore (RCC) [Mechanics OCC] una raça de D-Bees coneguts per les seves aptituds mecàniques. El seu aspecte és totalment inhumà, amb un rostre incapaç de qualsevol expressió, tan sols de vegades fa una mena de gest amb el que sembla que se te’n foti, en realitat, però, no significa res. De fet pràcticament no transmet res i pots tenir-lo al cantó i si no el mires directament és probable que no t’adonis que hi és.
Fa 2’20 d’alçada, té unes extremitats molt primes, una cintura de poc més d’un pam i un pit ample que acaba amb un coll molt llarg i gruixut. La granota taronja de la presó li va baldera i li curteja d’arreu. Les mans llargues amb tres dits i els peus amb dos acaben de remarcar la seva inhumanitat.
Ara per ara s’ha comunicat amb la resta de grup el mínim per confirmar que ell també està acusat innocentment i que l’home de l’ull de camaleó hi té alguna cosa a veure.

- Stuart McMillar aka "BIO". Soldat-Científic de la Coalició (Rift Control Study Group Scientist OCC). Nascut amb poders psionics sensitius tota la vida ha sabut que esperits i entitats invisibles plaguen el megavers. Les seves habilitats el van portar a obsesionar-se en l'estudi de totes aquestes criatures. El seu entusiasme i capacitats no van passar desapercebuts per les autoritats de la Coalició, que el van reclutar pel R.C.S.G. Una secció de l'exèrcit especialitzada en l'estudi dels Rifts (especialment d'Old Chicago). Allà va descobrir la màgia i els éssers dimensionals en tot el seu esplendor. De seguida va quedar captivat pel seu poder, i va començar a desenvolupar teories sobre la racionalització matemàtica i física de la màgia, veient-la no com quelcom perillós sinó com una nova ciència encara no suficientment exploda per l'home. Les seves idees eren perilloses per la Coalició, però com que era un soldat fidel, aplicat i molt capaç, només el varen mantenir-lo en vigilacia. En un escorcoll rutinari, varen descobrir en la seva guixeta llibres de màgia prohibits. No eren seus. Algú els hi havia posat allà dins. Mentre se l'emportaven un home se'l mirava entre les hombres amb un somriure burleta. Era realment un home? No ho sabia segur, per què un dels seus ulls era de camaleo...

4 comentaris:

Menécrates ha dit...

Impressionant!

Sort, megadamage i ànims, que el Megavers us espera!

Quim ha dit...

Jejejeje. Merci! Vinguen de tu és molt! A veure quan t'apuntes.

Menécrates ha dit...

Ei frics!

Estaria molt bé un lleuger text en cursiva que digui raça i occ de cada personatges..... a no ser que sigui un secret!

Rol sense complexos!

Albert ha dit...

N'gawa o la Muerte!! :D