Imatge aleatoria de capçalera

dilluns, 26 de març del 2007

Entre dos móns

Els més perspicaços i coneixedors del món de Rifts haureu notat la contradicció que suposa, canònicament parlant, que en el grup de l'Equip-R hi hagi dos D-Bees (un Gorilla man i un Trimadore) que suposadament treballaven pels CS. Els habitants dels CS són supremacistes humans, i per tant, cap D-Bee pot ser ciutadà dels CS o treballar per ells, ja que com a molt, aquests són tolerats en els Burps, o directament són disparats a matar en qualsevol altra circumstancia. Per salvar aquesta suposada incongruència cal establir un consens amb els jugadors: donat que sovint els cossos de les Forces Especials han de fer-se amb els habitants de les zones que estan vigilant, podríem dir que els Personatges D-Bee de l'Equip-R formaven part d'un grup ultra-secret de les Forces Especials, de tal manera que no tothom els reconeix com a membres de dret de la Coalició, tot i que ells en són aliats, lleials o els odien per sotmetre'ls a la força (depenent del seu alineament o historial).
Cal recalcar la dicotomia que existeix entre el comportament tirànic dels CS i la tolerància dels altres pobles (Tolkeen, Lazlo, Federació de la Magia, etc.) vers els D-Bees. A més, aquests pobles estan enfrontats degut a aquestes idees i pel fet que els CS són bel·licistes amb ànsies de conquesta. Això és important degut que els Personatges haurien de conèixer quin territori estan trepitjant abans d'internar-se ignorants en el què podria ser territori enemic o en zones on potser no seran benvinguts si es presenten com a membres de la Coalició. En la Terra de Rifts els discrets i previnguts són els que sobreviuen.

4 comentaris:

Menécrates ha dit...

Eps!

Discrepo lleument: la Coalició fa servir d-bees, per a ells són com animals: carn de canó barata i fàcilment sacrificable.

De fet els únics casos de d-bees o mutants acceptats quasi com a ciutadans són els psi-stalkers (que són molt útils en una societat paranoide com la de la Coalició) i els dog-boys (per lo mateix amb el tret afegit que els gossos i els homes sempre s'han portat bé...).

També cal destacar que les mentalitats més supremacistes de la Coalició solen donar-se a les grans ciutats. Hi ha molts estats annexats que tenen mentalitat més laxe al respecte.

Megaverse rules!

Albert ha dit...

Jo sóc membre dels CS de ple dret. Formo part d'una unitat de reconeixement ultrasecreta i no admeto discussions al respecte!!! :(

Qui digui el contrari se les haurà de veure amb mí.

N'Gawa!!! :[

Quim ha dit...

L'Ngawa en els seus deliris pot pensar el què vulgui, i poca gent li discutirà, fins que es trobi amb un comando de SAMMAS que no saben res d'aquesta unitat ultrasecreta ;)

Q.

Quim ha dit...

He obert un fil a la llista de correu de Palladium Books (Rifts):

http://forums.palladium-megaverse.com/viewtopic.php?t=72077

Bàsicament es diu que la Coalició podrà aliar-se amb D-Bees per missions concretes sense reconèixer mai oficialment aquesta aliança ni atorgar drets especials als D-Bees.