Imatge aleatoria de capçalera

dimarts, 6 de novembre del 2007

Aventura submarina

Llegint-me el Rifts Underseas (WB7) he pensat que estaria bé introduir a la campanya alguna mena d'aventura submarina. El problema de fer aventures submarines és que normalment els personatges no estan pensant per interactuar de manera còmode i fluida (perdoneu el joc de paraules) amb l'element aquàtic. Per suplir això, la idea és fer una "Narració avançada" on els jugadors prenen personatges pregenerats adaptats a la vida sota l'aigua (Titans, Amphibis, Dofins, Naut'ylls, Power armors submarines, etc.) on hauran de dur a terme una missió que entroncarà amb l'argument del personatges principals.

En una primera aproximació l'argument era que els Personatges aquàtics havien d'investigar unes ruïnes submergides on s'hi amarga un gran mal. Per evitar que segueixi afectant als habitants de les profunditats han de fer emergir aquestes ruïnes, les quals són les que els Personatges principals busquen.

Algú ha jugat mai aventures subaquàtiques? Teniu alguna altra idea de partida?

7 comentaris:

Menécrates ha dit...

Ei!

Primer de tot felicitar-te per haver reactivat el blog!

=)

Segon, per aventures subaquàtiques jo sempre em centrava en una sèrie (SEAQUEST, que és un Star Trek submarí) i en una peli (ABBYSS, qe reprodueix molt bé l'ambientació de claustrofobia....).

Tractant-se d'un joc amb tanta màgia i tecnologia com el Rifts, no crec que hagin de canviar de personatges: és millor que s'esforcin a adaptar els seus personatges al nou medi!

Quim ha dit...

Recordo Sea Quest, sí. Quedaria molt bé per fer-la amb l'US Tinderoga, un supersubmarí pre-Rifts. Tanmateix, jo vull fer una cosa més directa.

Tens raó amb lo de la màgia i tecnologia. Tanmateix, els jugadors solen ser contraris a ficar-se dins l'aigua. Per això havia pensat fer un salt en el temps en la partida i utilitzar PJ "aquatics", de tal manera que quan els PJ principals arribessin al lloc, el jugadors ja ho coneguessin i puguesin fer una mica de meta-joc, que de tant en tant és guapo.

Menécrates ha dit...

Justament una de les coses que m'agrada de les aventures subaquàtiques és situar als personatges en un medi que els hi és aliè.

Així de cop es veuem obligats a rellegir-se la fitxa de cap a baix buscant noves aplicacions de les habilitats/poders/equip que tenen.....

Se'ls ha de fer treballar.... ;-P

Anònim ha dit...

Em sembla interessant !!!! Però res de PJ de "relleno" sempre amb els protas i super ben equipats !!! Pot ser divertit,pero els combats es compliquen en 3D :P

Quim ha dit...

Molt bé! Doncs sembla que l'aventura sota l'aigua amb els PJ ppals va agafant força. Evidentment caldrà equipar-los. Per tant caldrà tenir en compte l'assalt a un magatzem de productes de submarinisme ;) Què en penseu els altres?

Tuturi ha dit...

Home, no se si cal assaltar un magatzem de productes submarins, sempre es pot comprar, o potser el nostre bando te material que ens pot passar, o es pot fer servir màgia...etc

Però si s'ha d'assaltar, s'assalta, faltaria més!!

Quim ha dit...

Sí, tens raó, depèn de la situació. Comprar és difícil per que en el món de Rifts TOT és molt car. Per això varem dir de muntar un companyia mercenària que us pogués subministrar equip. Tot i que sovint estareu a les quimbambes de la base i us haureu d'espavilar com pugueu.