Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 30 de novembre del 2007

No, d'això no en tenim...

Un aspecte que vull tenir molt en compte durant la campanya de l’Escamot Featherfall per controlar el nivell de poder és l’accessibilitat de les armes.

El Mercat Negre és un gran font de subministrament de tot tipus de material bèl·lic (i no bèl·lic), tanmateix, hi haurà llocs on determinats tipus d’armes i armadures estan més a l’abast que en d’altres. Per exemple, al Nou Oest, les armes Bandito, les TW i les Wilk són força communes, per que la CS no controla tant. Per contra, a Chi-Town pràcticament només n’hi haurà de fetes per la pròpia CS, Northen Gun o Manistique Imperium. Evidentment trobar armes Naruni o Triax serà tot un què, i possiblement objectiu d’una aventura per sí mateix.

Crec que aquest recurs ajuda molt, no només a contenir l’accés a armes “desfasades”, sinó que també ho fa per establir un to concret i acabar de donar color al complexa món de la Terra de Rifts.

5 comentaris:

Menécrates ha dit...

La idea és interessant. Jo ho vaig intentar. Però s'ha de dir que els personatges són tant ben parits just després de la creació que és difícl que els objectes (màgics o mundans) no siguin la única forma de prosperar/créixer dels personatges....

Arik ha dit...

I les armes màgiques???

Quim ha dit...

No és qüestió tant d'evitar que prosperin com de "coherència del món" . Tanmateix si que és evident que hi ha manuals amb armes més poderoses que d'altres.

Óscar. Hi ha "básicament" dos tipus d'armes màgiques: Les Techno-Wizards (TW) que estan a la venta com armes normals a les zones amb alt interès per la màgia com Tolkeen, Lazlo, Federació de la Màgia o Les Baronies, i les Armes Rúniques; armes cos a cos de gran poder i amb consciència pròpia. Aquestes són més difícils de trobar ;)

Tuturi ha dit...

Doncs ja saps què volem, no???
Una peazo Arma Rúnica!!!!

Quim ha dit...

Jejeje. Si ja ho sé. I com que ho sé, no patiu que tinc tots els manuals on hi surten. O sigui que en algun moment de la campanya sortiran. :P