Imatge aleatoria de capçalera

dimarts, 27 de novembre del 2007

Rifts amb figures

Justament avui barrinava que com que a casa tinc una taula d'aproximadament 1,5x2 m forrada amb pissarra "veleda" a quadrets, com ho podria fer per aprofitar-la per jugar a Rifts. Lo primer que m'ha vingut al cap és fer-la servir per jugar amb figures de 25mm, però d'una manera laxa, sense el "rictus" que imposen el quadrats a d20.

Tanmateix pensava -"igualment no seria gaire guapo per que les figures que tinc són massa de fantasia".

Vés per on que de sobte m'ha arribat una propaganda d'aquesta casa francesa (Rakham) que fa figures de ciència ficció! Tenen de tot, soldats, Power armors, i fins i tot algun que altre monstre aprofitable.

<- Crec que són perfectament vàlides per aprofitar-les per jugar a Rifts. Llàstima que siguin més aviat cares. Keep Rifting!

8 comentaris:

Menécrates ha dit...

Les figures han de ser com els dibuixos, els mapes i les il.lustracions: han d'ajudar a imaginar-se personatges, situacions, escenes i combats.

El gran mal del d20 ha estat, sens dubte, el transformar les figuretes en imprescindibles.....

Quim ha dit...

Estic totalment d'acord!! Han convertit el joc e rol en un joc tàctic. No està pas malament...però "limita" a l'hora de "narrar" una història.

Tuturi ha dit...

Això depen, ja que sense figures moltes vegades l'explicació d'una situació del màster no coincideix amb el que entenen els jugadors, i això crea força malentesos, que amb figuretes és més difícil que passi. Altra cosa són els jocs de rol amb poc combat, com Tchulhu, però en un joc tant enfocat en el combat, em sembla força necessari. Per tant, no se si seria bo que a Rifts, en les situacions de combat, féssim servir figuretes (amb les que tenim ja n'hi ha prou, només és per situar-nos en l'acció)

Quim ha dit...

Sí, això creia jo. Més que servir per comptar quadrets, pot ser útil per fer-se una idea del camp de batalla i de la posició relativa del PJ i PNJ i sobretot per treure profit de les regles casolanes sobre bales perdudes que m'he inventat!!!! >)

Albert ha dit...

Abans de comprar res prova amb LEGO encara que a priori la idea no et resulti atractiva.
Provar no et costarà res ;-)

http://upload.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=163984

http://upload.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=120109

Quim ha dit...

Uala!! Quin passote!!! :D

El problema és trobar les peces i el temps per construir els robots i els diorames. Per lo demés, genial! Com s'ho curra la gent! :)

Albert ha dit...

Trobar les peces no és problema, es compren per separat.
I muntar... muntar és collonut!!! :D

Quim ha dit...

Muntar és collunut, però per mi és com pintar figures: és genial però et treu molt de temps que podria dedicar a llegir manuals ;)