Imatge aleatoria de capçalera

dilluns, 10 de març del 2008

La col·lecció

Emulant la iniciativa d'un altre bloc penjo aquí un foto de la meva col·lecció de Rifts (i altres manuals de la familia Palladium).

L'objectiu inicial de la col·lecció era poder tenir prou material per dur a terme la campanya que tenia en ment. De bon principi va quedar clar que la informació dels world books m'era necessària per poder aprofundir en el món de Rifts: Com que la campanya té lloc a l'antic Imperi Americà, els world books que he adquirit descarten els que no abracen aquest territori. La intenció doncs era tenir els world books d'Amèrica però una cosa porta a una altra i fins ara porto comprats també alguns sourcebooks i els imprescindibles "Game Master Guide" i "Book of magic", etc. També hi ha dins la col·lecció alguns altres manuals d'altres línies de Palladium (Fantasy, Splicers, Heroes Unlimited, After de Bomb i alguns Dimension Books). Aquests manuals han de servir per donar un toc exòtic a la campanya de Rifts.

6 comentaris:

Menécrates ha dit...

Ooooooooh!

Esperava una foto de tu en pilotes envoltat de manuals de Palladium a l'estil d'American Beauty...

=)

Quim ha dit...

Creu-me no és quelcom que t'hagués agradat veure... :P

sector14 ha dit...

Tambe es interessant veure e intuir les altres coses que tens.

i veig un Exo!!!!

Quim ha dit...

Jajaja, sí, hi ha un Exo! Entre moltes altres coses (que l'armari és una mica més gran del què surt a la foto). :P

David LetrasArcanas ha dit...

Muy buena colección de Palladium Books vi hasta un heroes unlimited ahi XD, mis favoritos de Rifts son: Coalition War Campaign, Conversion Book y el genial Book Of Magic.

Saludos!!

Quim ha dit...

Jejeje. Sí nunca se sabe lo que puede salir de un Rifts, así que es mejor estar preparado con toda clase de material ;)

Mis favoritos, de momento, los Mega-sourcebooks, SB1, Mechanoids, Adventure Sourcebooks, Coalition War Campaign, Xiticix Invasion y Madhaven.