Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 18 d’abril del 2008

Misteris del Megavers: El Juicer i el Cyborg

Sessió 6
On finalment, el grup treu l'entrellat dels misteriosos assassinats de Quick Flex Aliens de Firetown, i descobreixen com no tothom és tant dolent com sembla.

Imatge del grup de Rifts, al Caprici, abans de posar-nos a jugar
(de dreta a esquerra, per noms de PJ: Dextrus, Orange, GM, Kendy)

Personatges:

- Dextrus: Quick Flex Alien assassí. Frustrat per no ser prou ràpid.
- Orange: Humà Juicer. Repartint estopa.
- Kendy: Royal Frilled Dragon. Assassina en potència.

Notes:

Varem tenir una sessió curta però intensa. Des de bon començament es va veure que els jugadors tenien ganes de gresca, i la sessió va ser un combat gairebé continu que va anar canviant d'escenari fins a la resolució final del misteri.
La incorporació de la Kendy, un drac, a aportat una certa frescor al grup, ja que ha permès la introducció de poders psiònics especials (mind bond, bio-manupulation, etc.) i força bruta, de tal manera que ha li fet agafar una nova dimensió, potser més "riftejat".
Com a director de joc, estic especialment satisfet per com va acabar aquest primer arc argumental, doncs el fet que la Kendy fes el Mind Bond al "monstre final" (no direm qui és per no destorçar l'argument a ningú), em va permetre finalment rebel·lar els detalls de la història que hi havia rere els assassinats i introduir futurs esdeveniments de la campanya (els anglosaxons en diuen foreshadowing).


Sessió 6. Escena 1 de 6.

La Kendy és presentada al grup a través del Mestre Liu. En les seves investigacions per esbrinar el parador de Sir Lohengrin, la Kendy es mostra com una noia jove i atractiva que també busca l'artefacte anomenat Mobius. El Mestre Liu veient-la perduda i desemparada decideix portar-la amb el grup. Tothom es sorprèn quan l'atractiva noia es converteix en una cria de drac terrorífica. Veient el seu potencial i objectius comuns el grup l'accepta sense entrebancs.

Sessió 6. Escena 2 de 6.

De seguida comença l'acció i van decidits cap al pub "Karl's Revenge" per trobar-se amb en Kussac (el ,en principi, responsable de la mort dels Quick Flex Aliens de Firetown). En arribar al bar, se n'adonen que no serà tant fàcil com
sospitaven: un turba de soldats de la Coalició i alguns simpatitzants estan linxant a un Dee-Bee que penja lligat i aparentment sense vida d'una farola de carrer.El grup es queda paralitzat amb el què veuen sense saber què fer. Finalment en Dextrus reacció i treu una granada per dispersar supremacista humana, però ho fa amb tant mala sort ["1" natura] que la granada li esclata a les mans, afectant a la seva armadura i alertant a la gent del bar. Per sort, la Kendy i l'Orange que s'havien amagat entre les ombres [Shadow meld i Prowl, respectivament] surten a la llum per ajudar el seu company. La Kendy paralitza amb el seu alè a uns quants soldats que es queden esporuguits i alarmats en veure un drac en "el seu territori", mentre que l'Orange s'infiltra entre la parròquia del bar pper intentar despistar-los. Comença així un petit rifi-rafe, on el grup s'acaba retirant quan més soldats surten al carrer a ajudar als que han donat l'alarma. En aquest moment és quan l'Orange veu per primera vegada en Kussac: un home alt i corpulent, amb el cap rapat i una cicatriu a l'ull esquerra que li arriba fins a la galta. Porta una estranya armadura de la Coalició. El casc amb banyes que li penja de la cintura deixa veure un arnès juicer sota de l'armadura. Sens dubte és un juicer, però, no estaven prohibits per la Coalició?
L'Orange intenta una aproximació a en Kussac, però aquest el rebutja [tirada de MAx3 fallida] i li mana que es retiri.


Sessió 6. Escena 3 de 6.

El primer intent ha estat fallit, però el grup no es pensa rendir, a més queda el Dee-Bee penjat de la farola que cal auxiliar. Així, mentre la Kendy i l'Orange intentan tapar les finestres del bar, en Dextrus retira el cos inert del Dee-Bee apallissat. Es tracta d'una mena de tortuga humanoide (segurament mutant ;). La Kendy fa servir els seus poders psiònics [Psichic Diagnosis] per esbrinar el seu estat. Malauradament no han actuat a temps i ha mort.

Sessió 6. Escena 4 de 6.

Tocats per aquesta pèrdua tan inútil, el grup torna a la càrrega. Aquest cop, la intenció és apostar-se prop del bar i seguir a en Kussac fins a casa seva o algun lloc tranquil per interrogar-lo. De nou, la deessa de la fortuna dóna l'esquena al grup, i en Kussac en sortir del bar descobreix a la Kendy amagada d'alt d'un edifici. La reacció de'n Kussac és molt ràpida. Dispara a la Kendy i torna a donar l'alarma al bar. S'inicia una nova batalla. Aquest cop però l'estratègia és més clara. Mentre la Kendy intenta immobilitzar en Kussac mitjançant els seus poders de bio-manipulació, l'Orange intenten mantenir a ratlla els altres soldats que sorgeixen del bar. Això és així fins que la Kendy se n'adona que el juicer té una gran resistència cap als seus poders psionics, moment en el qual hi ha un nou canvi d'estartègia: intentaran atreure l'atenció de'n Kussac per endur-se'l i interrogar-lo, però l'Orange es posa pel mig i intercanvien uns quants atacs. Mentrestant en Dextrus frustrat per la seva poca capacitat per fer mal, abandona el combat. Finalment, en Kussac fuig corrents. Afortunadament la velocitat del grup és superior a la del juicer de la Coalició, i en Dextrus aconsegueix seguir-lo fins a un dels gratacels de les Torres Prosek.

Sessió 6. Escena 5 de 6.

Seguidament arriben volant la Kendy amb L'Orange a la seva espatlla i aterren al terrat de la torre. En Dextrus mira el pis on para l'ascensor. Planta 34. Informa als seus companys i es troben en el replà. Allà en Dextrus desperta a un sense-sostre per interrogar-lo. Aquest resulta ser l'Spider Cristi que els esperava. Abans que aquest marxi per les escales, els adverteix que s'han d'afanyar. Just en aquell moment les llum de l'edifici s'apaguen per un segons. El grup arriba a la porta que l'Spider Cristi els ha indicat, és una porta reforçada MDC. En Dextrus prova d'obrir-la [Pick locks] però no se'n surt. No vol gastar el seu explosiu plàstic en obrir la porta per què trigaria molt a instal·lar-lo, així que deixa que la Kendy i l'Orange l'esbotzin amb un parell de cops.

Sessió 6. Escena 6 de 6.

S'esdevé una escena d'incursió Swat, on la Kendy encapçala el grup entre passadissos del pis envaït. Finalment arriben a un passadís amb dos portes. De la porta més allunyada en surt en Kussac que ha sentit com rebentaven la porta i ataca a la Kendy. En Dextrus aprofita per ficar-se per la porta de més aprop a ell. troba una habitació reconvertida a laboratori cybernètic amb un Quick flex alient cyborg parcial esperant-lo. En Dextrus és més ràpid [guanya la iniciativa] i li llença una granada. En explotar desmembra el cyborg que cau a terra a bocinets [no duia armadura]. En Kussac crida de dolor i desesperació i ataca frenèticament a la Kendy, ementre l'Orange el flanqueja.
Desesperat i vençut en Kussac fuig, però la Kendy finalment és capaç de paralitzar-lo amb la seva Bio-Manipulació. Immediatament la Kendy s'atansa cap a ell i fusiona la seva ment amb la de'n Kussac [Mind Bond] i, imitant l'actitud de'n Dextrus, el mata a sang freda.
De la unió de ments revela que en Kussac era un pidolaire de Firetown que volia la ciutadania. Per fer-ho es va allistar a l'exèrcit on va descar com a combatent. Les seves aptituds van cridar l'atenció a Coronel Lyboc que el va convertir en un dels primers juicer experimentals. El procés va ser mentalment i física extenuant, fins al punt que en Kussac va oblidar el seu passat i es va convertir en un heroi de la Coalició, preparant-lo pel futur proper on els CS preparen una missió de gran importància. Al cap d'uns anys, en una purga a Firetown, en Kussac fereix mortalment a un quick flex alien. Aquest tret, va ser diferent de tant altres que havien sortit del seu arnès. Aquell quick flex alien era en Ness, el millor amic d'en Kussac dels seus temps a Firetown. Aquell cop emocional, va fer que els grillons de la Coalició que subjugaven la ment d'en Kussac rebentessin. Confós i atordit encara pel xoc emocional aconsegueix endur-se d'amagat en Ness. Contacta amb el Doctor Pannach per què aconsegueixi els cybercompenents que fan falta per restaurar el seu amic. La resta, es història coneguda.
Malauradament el Mind Bond te efectes negatius per la Kendy que en contactar amb un ment torturada com la d'en Kussac, agafa fòbia als components cybernètics.
Nota: amagada en un compartiment secret del laboratori de l'apartament d'en Kussac, troben armament de nova factura: 1 Pistola làser CP-30, amb apuntador làser [+1 a tocar], i 1 Rifle làser CP-40.

3 comentaris:

Menécrates ha dit...

Gran partida!

Amb els personatges nous crec que anem riftejant-nos i agafant un millor to.

És veritat que els jugadors volíem acció.... però al final el resultat va ser megaversal!

=)

Per cert, la Dragona es diu Kendi!

Steinkel ha dit...

Me encantan estas fotos de sesiones de juego, donde podemos apreciar ese característico ambientillo tan propio de la ocasión.

Un saludo.

Quim ha dit...

Bienvenido!

Sí, las fotillos tienen su gracia por que ayudan a situar el ambiente de juego. Creo que también aportan algo para describir un Juego en Acción.

Nos leemos! :D