Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 9 de maig de 2008

Atles de la Terra de Rifts

És una feinada monumental, però al final m'he decidit. Ahir vaig anar a comprar un plànol dels EEUU per planejar la meva campanya. La idea és recollir en un plànol les principals localitzacions que apareixen en els diferents WB, per tal que serveixi tant d'ajuda als jugadors com a mi, utilitzant-lo com a prop o com assistent pel disseny de les aventures. Tenir la localització geogràfica de les regions, ciutats, forts, reserves índies, i àrees de dispersió de xiticix, simbans o psi-stalkers, crec que pot ser veritablement útil per pensar i dissenyar la campanya. Ja veurem com evoluciona, però la idea és que sigui una cosa així:

Clica'l per veure'l més gran

5 comentaris:

Menécrates ha dit...

Gran fricada!

A part de cedir-te els plànols que vaig fer servir per a la Dragonlance Rfts, ja estaré alerta per què em sóna d'haver vist/trobat quelcom així per la web......

A més hauràs de tenir en compte les modificacions de paisatge/geogràfiques, no?

Ànims!

David LetrasArcanas ha dit...

Quim, es una buena idea utilizar un mapa actual para modificarlo, ya que lamentablemente los mapas asi como el 90% de la producción gráfica de palladium books (si, nuestra querida editorial) es de pobre factura.
Pero sabes, cada vez me tienta más jugar Rifts en el entorno local, por ejemplo yo en sudamerica, tu podrías jugar en europa, ya que el gran valor de rifts son los diversos escenarios posibles, además ustedes en Europa tienen al Triax y la NGR ¿para que quieren a la coalición?, aparte New Camelot, africa a solo un paso, etc etc etc.

La verdad los gringos me tienen saturado, eso solo una opinión Quim, pero que bien se ambientaría una sesión en Europa :)

Saludos.

Quim ha dit...

Menecrates,

Sí, és clar que el paisatge ha canviat. Sempre que es pugui m'agradaria representar els canvis fisiogràfics.

A part, vaig trobar el mapa que dius a la web, però em va semblar incomplet, i per això ara vull fer el meu propi.

David,

El hecho que era necesario unos mapas o un atlas de calidad hasta se comentó en los fórums de Palladium, pero no albergo muchas esperanzas en este sentido.

Por otro lado, jugar en Europa para mi aún és limitado, de hecho sólo hay trozos descritos. Falta todo el mediterràneo (como catalàn me encantaria ver que ha pasado con los Pirineos, como Barcelona se ha converido en una ciudad flotante que sé yo... :). Mientras tanto, elegí jugar en EEUU por la cantidad de informació disponible, lo cual facilitaba las cosas, o al menos, podia proporcionarme más ideas.

David LetrasArcanas ha dit...

Me queda claro :) jejeje

Quim ha dit...

De todas maneras, si piensas jugar en Sudamerica ten en cuenta que los WB estan muy "power creeped".