Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 17 de setembre del 2010

Fugida de Lone Star (I)

Escamot Featherfall. Capítol 1.

El passat dimecres vam endegar, ja tocava, la primera sessió de la campanya de Rifts de l'Escamot Featherfall. Aquí segueix un resum del què va succeir.

Personatges i rerefons:

DUMPER - Dog Boy pastor alemany, feral, Operator. Criat pels seus pares al Pecos Empire, descobreix que aquests eren agents de la Coalició sota les ordres de l'infame Dr. Bradford quan a Lone Star el sotmeten a una sèrie d'experiments per fer-ne un "caçarates" eficient.
HARRY "EL JUICER" - Un Jucier creat a Kingsdale per servir el seu exèrcit comandat pel General Desmond Donner; és capturat i portat a Lone Star per experimentar amb el "xip Fènix".
MUHAU - Un Totem Warrior del Bisó A mericà; apresat a Lone Star per ser investigat pels seus poders relacionats amb els esperits totèmics.

Dr. Bradford
Resum:

S'inicia la partida amb sengles escenes individuals focalitzades en cadascun dels personatges. En elles, el PJ son sotmesos a diferents experiments i interrogatoris al Sector 357 de Lone Star: es rebel·len secrets, s'apunten esdeveniments futurs i queda clar com les gasta el Dr. Bradford (encarregat de Lone Star).

Posteriorment, mentre es troben tancats a les cel·les, el subministrament energètic de la fortalesa comença a fallar per causes encara desconegudes, la qual cosa permet als PJ escapar-se .

En la fugida rescaten a un Psi-X Alien i descobreixen un dels secrets que amaga Lone Star: les bèsties Omega.


I just abans de dirigir-se als nivells inferiors, passen pel laboratori on retenen a una criatura enorme que s'està deixant anar...

Cliffhanger:

Què faran els PJ amb aquesta valuosa informació? La vendran als Senyors de la Guerra de l'Imperi Pecos o la duran amb el General Desmond Donner de Kingsdale (antic mentor de Harry "El Juicer"? Podran escapar de Lone Star utilitzant els nivells inferiors? Què ha fet fallar els subministrament elèctric? Podran aturar a la criatura?

3 comentaris:

Menécrates ha dit...

Una pregunta: com van anar les house rules de sdc/mdc?

Ànims!

Menécrates ha dit...

M'interessa saber-ho per si de cas.... :-P

Quim ha dit...

De moment funcionen bé. Crec però que hi ha un problema amb la força sobrenatural (però de moment em sembla que ho podem solucionar).