Imatge aleatoria de capçalera

dimecres, 7 de maig del 2008

Misteris del Megavers: els emboscadors emboscats

Sessió 7

On s’introdueix un nou personatge (benvingut Albert!) i el grup s’entén amb l’escamot Ragnarok, per adonar-se que immiscir-se amb els assumptes de la Coalició és realment perillós (o va ser una trampa? o potser una traïció?). I on també aflora un nou Misteri del Megavers: Mags afavorint els interessos de la Coalició?

Personatges:

- Orange: Humà Juicer. Si hi ha acció ell és allà.
- Kendi: Royal Frilled Dragon. Comportament erràtic; poders eficaços.
- (No recordo el nom): Greot Hunter Pirata. Humans inferiors, rendiu-vos als més peus!

Notes:

Degut a una sèrie d’infortunis: urgències mèdiques, insomnis infantils, i errades mecàniques en rellotges de polseres, el què havia de ser una llarga i plàcida sessió de dia festiu entre setmana, va esdevenir molt més curta i apressada del què m’hagués agradat. La idea original és que hi hagués hagut una planificació de l’emboscada, però degut al temps o a les ganes d’acció dels jugadors, gairebé tot (com gairebé sempre) es va deixar a la improvisació, i com gairebé mai, no va sortir tant malament la cosa.

Sessió 7. Escena 1 de 5.

El nostres herois deixen a en Dextrus negociant amb el Sr. Wintergreen la recompensa de la missió dels assassinats dels quick flex alient. Mentrestant la resta de grup va a parlar amb l’escamot Ragnarok per veure com els poden ajudar. Queden a la “Sopa” Firebelly, que resulta ser un dels lloc de reunió de l’escamot. Allà hi troben el conegut Sigurd, en forma de Chase, que no reacciona gaire bé amb la presència inesperada de la Kendi.

Finalment es reuneix un important grup de gent en una de les sales de la Sopa, on els espera el nucli dur de l’escamot: a part d’en Sigurd, hi ha en Khem, el líder amb tatuatge màgics; la Sivera, la lloctinent, una pèl-roja fam d’empenta; en Fortune, un estrany D-Bee “guadespatlles”; en Grimsby, un mag amb un floc de cabell blanc al front; i en Voudaryi, una gàrgola geniüda.

La missió, assignada al grup per en Khem, consisteix en atacar a un transport que arribarà a la ciutat que es sospita que porta un objecte màgic. Aquest atac ha de servir per desviar l’atenció a una emboscada molt més massiva que es vol realitzar sobre un transport de la Coalició que presumptament porta presoners a Chi-Town. Al grup s’afegeix un Greot Hunter (portat per l’Albert), amb molt mala baba, poc enteniment, però eficaç y resolutiu.

Com que la informació de l’escamot Ragnarok inclou el transsecte del comboi a atacar, es deixa llibertat al grup per què planegin l’acció com creguin més convenient segons les seves capacitats.

Sessió 7. Escena 2 de 5.

El primer pas el fa l’Orange informant-se pels baixos fons sobre algú que li pogués vendre granades o alguna mena d’explosius. Amb l’ajud del greot hunter, pot contactar amb en Katz i en Jammer dos boixos per la Tecno-màgia que els intenten endossar granades goblin i fins i tot el seu “Sistema d’Arma Voladora Multi Propòsit K&J” (una mena de motxilla amb propulsors amb un fusell làser incorporada). Però els preus són massa alts (malgrat el descompte per atacar a la Coalició) i al final només reuneixen prous diners per comprar unes quantes granades normals i fer que en Jammer les prepari per la seva detonació a distància.

Sessió 7. Escena 3 de 5.

Comença després una discussió entre l’Orange, la Kendi i el greot hunter sobre com procedir en l’atac. Mentre aquest últim vol utilitzar els bandes del carrer Tandum com a escuts humans, el primer vol incitar una petita revolta; la Kendi es mou a dues aigües.

Finalment opten per mig improvisar l’atac deixant al marge les bandes del carrer Tandum. La Kendi espera al comboi en un terrat mentre l’Orange i el greot hunter s’esperen per detonar els explosius des de l’apartament de’n Barry Allen.

Sessió 7. Escena 4 de 5.

El comboi, format per dos SAMAS flanquejant un AFC-103 (també conegut com “Scarab”), s’apropa ràpidament quan de sobte un mag apareix al teulat on vigilava la Kendi.

- Deixeu passar aquest comboi – li etziba.

El mag, porta una parca fosca i una armadura lleugera amb un símbol amb forma de “V” al pit.

La Kendi reacciona amb una alenada de gas paralitzant, que no afecta al mag. Aquest li respon amb un conjur. La Kendi té una gran resistència màgica i aguanta la força màgica que l’ataca. Després d’un parell d’intercanvis màgics, la Kendi es teletransporta fins a l’apartament de’n Barry Allen, on els seus companys discuteixen amb dos altres mags.

De la discussió queda clar que els mags intenten evitar que el grup assalti el comboi per que aquest arribi a Chi-town, i estan disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir-ho. Tanmateix, no rebel·len el seu origen ni les seves intencions reals. En arribar, la Kendi pot paralitzar a un dels mags. L’altre, en franca minoria es teletransporta juntament amb el seu company.

Sessió 7. Escena 5 de 5.

No hi temps per discutir l’afer, ja que el comboi ja és a l’alçada de l’apartament de Barry Allen. L’Orange fa esclatar les granades a distància, mentre el greot hunter llença un sofà a un dels SAMAS. S’inicia un combat on la Kendi ataca als SAMAS i intenta aturar l’Scarab des del seu sostre. L’Orange s’enfronta també als SAMAS i el greot hunter ataca a un dels conductors espantats de l’Scarab. El combat continua fins que al cap de pocs segons [un melee round, 15 s] arriben els reforços de la Coalició. Massa ràpid per tractar-se d’una simple crida d’efectius. És clar que estaven esperant l’atac.

En l’últim moment, l’Orange, amb l’ajuda del greot hunter, aconsegueix esbotzar la porta del maleter de l’Scarab on hi ha un caixa metàl·lica tancada de la mida d’un bagul. Només hi ha temps per endur-se-la.

D’un carreró una figura crida l’atenció de l’Orange, que en arribar-hi juntament amb l resta del grup, veu com aquesta es fica dins el sistema de clavegueram.


4 comentaris:

Quim ha dit...

Em diu l'Albert que que el Greot Hunter es fa dir "Sr. Greot. Poca gent mereix saber el seu nom real, ni tan sols sabrien pronunciar-lo. Tot i que arribat el moment i quan la seva fama creixi i ocupi el lloc que li correspon per ser qui és ja el farà saber a amics i enemics :D"

Em permeto afegir que la filosofia del nom és molt adient amb l'actitud del personatge :P

Menécrates ha dit...

:-)

Ara, potser per primer cop, veig que estem arribant a l'esència del Rifts.... riftejant a la cresta de la onada!

Quim ha dit...

Jejeje...potser és una de les coses més maques que mai m'han dit. :P

Menécrates ha dit...

No ens posessim tontos.....

=)