Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 16 de juliol del 2009

La segona ona Naruni

Seguim amb la tetralogia Mercenària: aquest cop toca al Dimension Book 8: Naruni Wave 2.

Malgrat està classificat com un Dimension Book, aquest manual s'emmarca perfectament dins la campanya de Rifts. Es tracta del retorn la raça de venedors interdimensionals Naruni, després de ser expulsats per la Coalició, i és clar, els seus aliats comercials (Ishpeming, Northen Gun,...); fet apuntat al manual de Mercenaries.

Físicament el manual està enquadernat en rústica, 96 pàgines B/N a doble columna, portada de color de Freddie Williams II. Escrit per Carmen Bellaire, Patrick Novak, Rosenstein i, com no, Siembieda.

El llibre consta de dues parts diferenciades. Per una banda, hi ha un petit capítol dedicat a la societat Naruni i als seus plans per venjar-se de la Coalició, mentre que la darrera part, el gruix del llibre, és un recull d'armes, armadures, vehícles i mines en forma d'un autèntic catàleg Naruni.


Un apunt imporant que cal fer respecte aquest manual, és que el nivell de mal de les armes és força més alt que l'estàndar de Rifts (doncs es tracta d'armes de Phase World), per la qual cosa cal està atent a l'hora d'introduir a la campanya qualsevol element d'aquest manual. Tanmateix, el llibre ja avisa d'aquest fet i proposa una reducció en el mal de les armes.


El bo: l'estructura en forma de catàleg en un manual d'armes és una gran idea, i el fa més amè de llegir.

El lleig: En nivell de power-creep del manual és patent.

El dolent: Per mi s'hagués calgut aprofundir en la societat i les intencions Naruni, doncs queda tot molt poc detallat.


Nota pels DJ sobre com equilibrar el nivell de mal de les armes.

1 comentari:

Menécrates ha dit...

M'encanta!

Quins records....

I per cert, no recordo la nota sobre equilibrar el mal.... jejejejejeje