Imatge aleatoria de capçalera

dissabte, 31 d’octubre del 2009

RiftsQuest - Homes d’armes de Rifts

Combat Cyborg. Ets la combinació entre home i màquina. Totes les teves parts físiques, excepte el cervell, han estat substituïdes per parts mecàniques.

Habilitats: Cos metàl·lic, Força robòtica, Sistemes cibernètics (tria sistemes cibernètics segons pàg. 46 RUE), Resistent a la possessió i la màgia, Immune a la Bio-manipulació, Telemechanics, i See Aura, OCC skills.

Defectes: Pesat i sorollós, Manca de sensibilitat en el tacte, Provoca por entre bàrbars, sense capacitat màgica ni psiònica.


Crazies. Ets un humà que t'han implantat sistemes de millorament neuronal directament al cervell per incrementar les teves capacitats motrius i mentals. Només els orcs i els humans poden ser crazies.

Habilitats: Super resistència, Força incrementada, Velocitat incrementada, Reflexes i agilitat millorada, Sentits millorats, Resistent als psiònics, la possessió, el control mental, gasos tòxics, verins, drogues i malalties, Curació millorada, Bio-regeneració dels crazies, Psiònic menor (pàg. 55 RUE), OCC Skills.

Defectes: Pateix bogeria: Genera un bogeria mitjançant el sistema de Crazy Hero (pàg. 56 RUE). A més guanya una nova bogeria tirant en la taula de bogeries del RUE, segons pàg. 55 RUE, cada vegada que incrementis la Crazy OCC Keyword.


Cyber-knight. Ets l'epítom del cavaller just i bondadós, armat amb la força dels teus poders psíquics i la voluntat del teu cor i el rigor del codi de cavalleria. Lluites contra la maldat i la injustícia per fer del la terra de Rifts un món més segur i millor.

Habilitats: Codi de cavalleria, Combat Zen (pàg. 65 RUE), Invocar psi-sword, Crear psi-shield, Meditació, Poders psíquics (pàgina 64 del RUE), Cíber-armadura, OCC Skills, Dream vision (pàg. 28 Rifts: Siege on Tolkeen Four), Leit Motif (escull un camí segons pàg. 40 Rifts: Siege on Tolkeen Four)

Desavantatges: Lligat al codi de cavalleria.


Glitter Boy. Ets el pilot d'una de les llegendàries armadures de poder que donen nom a la teva professió. Ja sigui com a heroi, rodamón justicier o com a soldat mercenari ets temut pel poder de la Boom Gun.

Habilitats: Glitter Boy per tradició familiar (només per aquells PJ que han heretat l'armadura), OCC Skills, Pilot de l'armadura de Poder Glitter Boy*.

* Funciona com Vehicles as Characters (pàg. 103 HQ2). A més pot fer de Secondary Contestant o Supporter (segons pàgina 43 HQ2).

Habilitats de l'armadura de poder Glitter Boy (pg. 71 RUE): Protecció 15W, Resistent al làser 15, RG-14 Rapid Accelation Electromagnetic Rail Gun (Boom Gun) 10W, Sistemes sensitius especials (pàg. 73 RUE) 2W, Reputació assassina 15.

Defectes de l'armadura de poder Glitter Boy: Lenta i pesada 15W, Canonada eixordadora 10W, Pilones 2W.


Headhunter. Ets un soldat de fortuna que combina el coneixement militar amb els biònics i cibernètics. (Com a màxim només poden tenir 1 poder psíquic. Immune a Telemechanics).

Habilitats: Reconstrucció biònica parcial (escull els cibernètics a la pàg. 77 RUE), Resistent a la possessió i la màgia, Trobar contraban del Headhunter, Contactes, OCC Skills,

Defectes: Sentit del tacte simulat, Sorollós, Dits poc sensibles.


Juicer. Ets un super-humà incrementat mitjançant drogues injectades a través d'un sistema bio-comp. Per desgràcia aquestes drogues acceleren el teu metabolisme de tal manera que la degradació cel·lular és extrema, provocant-te la mort en poc anys.

Habilitats: Super-resistència, Super-força (força augmentada), Super-velocitat, Super-reflexes i temps de reacció, Resistent als psiònics, al control mental, gasos tòxics, verins, dogues i factor d'horror, Alentir el sistema vital, Curació millorada, Insomni, Sempre alerta, OCC Skills.

Defectes: Viu ràpid, mort jove. Depenent de les dogues del Bio-comp.

[Detox]: Es considera un Extremely Extended Contest (pàg. 80 HQ2) d'1d4 setmanes.

1. Cyber-doc – High resistance. Primer any sense modificadors, Segon any -3, Tercer any -6, Quart any -9, Cinquè any -12, Sisè any -15, Setè any -18. Amb una Minor Victory guanya un defecte de Cicatrius. Amb una Marginal victory tira a la taula de la pàg. 80 RUE (Detox Success Ratio) guanyant el defecte descrit. Amb qualsevol errada, el personatge mor.

2. Canvi d'habilitats. Selecciona una nova OCC, com si acabessis de crear el personatge. Manté el nivell de l'habilitat de combat.

3. Guanya els defectes de Debilitat física i fatiga, Envellit, Baix temps de reacció i reflexes, i tira a la taula de la pàg. 80 RUE.


Merc Soldier. Ets un soldat de fortuna bregat en mil batalles.

Habilitats: MOS (selecciona una especialitat de la pàg. 82 RUE), OCC Skills.

Robot Pilot. Ets un expert en armes pesades que t'has especialitzat en operar Armadures de poder o Robots gegants i vehicles de combat blindats.

Habilitats: MOS* (escull una especialitat entre Pilot d'Armadures de Poder o Pilor de Robots, segons pàg. 84 RUE), OOC Skills.

*El DJ et donarà les estadístiques del Robot que escullis (vegeu Glitter Boy per com funciona una armadura de poder o robot.

2 comentaris:

Menécrates ha dit...

jo ja em demano LA cyberknight!

Tot i que de la manera que ho fas veig que es manté el desequilibri entre personatges.....

Seguim!

Quim ha dit...

Sí, es manté la descompensació de l a pròpia ambientació, doncs amb una sola Keyword es poden fer moltes coses. Però té sentit, ja que si hom és un Juicer té totes les habilitats d'aquest.
Amb tot, també fa que les habilitats *del personatge* (no les de la seva OCC) puguin sobresortir més.