Imatge aleatoria de capçalera

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Fabricants d’armes de Rifts NA

Un dels aspectes més interessants de l'ambientació de Rifts és la seva diversitat pel què fa a la tipologia d'armament. Diferents industries armamentístiques competeixen per fer-se un espai propi dins el mercat oferint diferents tipus de productes o dirigint-se a diferents tipus de compradors; cadascuna establint el seu propi nínxol. A continuació trobareu una llista dels principals productors d'armes que es poden trobar a Rifts NA, on es ressalten les principals característiques dels seus productes.

Angrad Robotics. Armadures i robots fets de dimonis transformats. Molt potents, desprenen una aura demoníaca i de malevolènça detectable pels psionics. Poden arribar a controlar al seu portador (pg. 141 Mercenaries).

Armstrong TW Armaments CO. Especialitzat en armes TW. Armes durables, imaginatives i d'alta qualitat a preus competitius. Fa armes específiques per encàrrec (augmentant un 20% el preu).

Arzno Weapons Manofacturing. Especialitzats en armadures TW imitant característiques animals (Imitator series) i armadures d'Ironwood (per ser portades per mags sense penalitzadors).

Bandito Arms. És una divisió del Mercat Negre. És especialista en fer còpies barates de l'armament manufacturat per la CS. Característiques de les armes:

  • Línia "retro": Amb aspecte dels revòlvers de l'antic oest americà. Lleugeres i ben equilibrades.
  • Retallades: Portents: poden tombar a un humà amb l'impacte.
  • Rail Guns. Pesades. Sistema de punteria per làser.

Chipwell armaments, INC. Armadures i robots molt barats a costa de retirar sistemes i protecció.

Coalition States. Representa l'estàndard de les armes a Rifs NA. Robustes i fiables.

Colorado Baronies. Famós per fer armes SDC (molt modificables) i TW.

Free Quebec. Estètica semblant al antic Màuser alemany.

Semblants en característiques a les de CS però els rifles d'assalt afegeixen el Sistema Mini-HUD: pesa 0.45 kg i s'afegeix com una mira telescòpica i es pot utilitzar tant com una mira convencional com una mira multi-òptica a través d'un visor connectat al casc de l'usuari. Capacitats: adquirir enemics HUD, telescòpica, visió nocturna passiva, infrarojos, millorament òptic per termo-imatge, càlcul de distància, angle i direcció de l'objectiu (SISTEMA EN PROVES).

Golden Age Weaponsmiths. Vehicles SDC blindats amb MDC.

Iron Heart Armaments, INC. Producció de vehicles no robòtics barats. Sense motors nuclears, microcircuiteria, ni nanotecnologia.

Kittani. Distribuïdes als aliats dels Splugorth. Altament avançades en tecnologia: gran capacitat destructora i d'abast.

MageFire Weaponry, INC. Venedor d'armes dimensional. Especialitzat en armes TW. Les armes tenen un aspecte elegant però alienígena.

Naruni Enterprises. Prohibides per la CS. Munició no estàndard (excepte unes poques ex: NE-600 Pulse Làser). Tant avançades tecnològicament com les Kittani.

Naut'Yll. Armes de partícules, arpons i sòniques.

New Navy. Al mateix nivell que la CS.

Northen Gun. Un dels principals fabricants de NA. Fabrica amb els estàndards de la CS. Resistents i funcionals; solen ser molt versàtils: diferents settings, municions o e-clips en un mateix tipus arma (ex. NG-LG6 Laser rifle & granade launcher).

Stormspire. Especialitzat en armes TW. Incorporen una bateria de PPE per ser utilitzades per no-iniciats en la màgia/psíquics.

Titan Robotics. Contrueix robots i armadures. Tecnologia més avançada que la CS, però no tant com els Naruni o Kittani.

Tritonian. Làser Blau-Verd per disparar amb les mateixes condicions tant a fora com sota aigua.

Wellington Industries. Característiques i qualitat semblants –tot i que inferiors i més barata- a les de Northen Gun.

Wilk's Laser Tecnologies. Lleugeres molt ben equilibrades; augmentant la seva precisió i abast. Lleugerament més cares que l'equivalen NG en potència.

2 comentaris:

Menécrates ha dit...

ESPECTACULAR!

Merci Quim, em sembla que és millor del que buscava.

Ara has de muntar una consultoria sobre Rifts....

Quim ha dit...

Jejeje. M'agrada que t'agradi :D
Ja saps, per qualsevol dubte, només cal que el plantegis! :)