Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 12 d’agost del 2010

Quant val un vampir?

Els vampirs són un dels monstres icònics de Rifts, no debades actualment Palladium books té en desenvolupament dos manuals de vampirs: WB1 Vampire Kingdoms R&E i elVampire Sourcebook. Tanmateix, no per icònics, deixen de ser uns dels monstres més odiats i perseguits per totes les races del Megavers. La prova rau en les múltiples recompenses que recauen sobre ells:

A Arzno (WB 28 pàg. 47)  paguen 300 crèdits per un vampir salvatge i fins a 1.000 crèdits per un de secundari.

A Merctown (Merctown SB pàg. 11), i en general a tots els territoris no controlats per la Coalició o Atlantis, i especialment al Sud-Oest de Nord Amèrica, la recompensa coincideix amb la d'Azrno: 100 - 300 crèdits per un vampir salvatge i de 300 - 1.000 crèdits per un de secundari.

Als Estats de la Coalició (SoT2: Coalition Overkill pàg. 50) la recompensa per un vampir (independentment de la seva classe) és de 100.000 crèdits.

Però és que a Atlantis (WB2 pàg. 25) la suma pot arribar fins a 1.000.000 de crèdits per un vampir mort, i la informació per la localització d'un catau de vampirs reporta una recompensa d'Espasa rúnica empaladora i 10.000.000 crèdits!

Si ens hi fixem és clar el gradient positiu en el valor de la recompens a mesura que hom s'allunya de les zones més poblades de vampirs i on l'odi per aquests monstres és més fort: a Arzno o pels mercenaris, trobar-se amb vampirs no és pas res estrany, mentre que als CS avorreixen a qualsevol monstre, i especialment uns com aquests tant insidiosos i potencialment perillosos, i a Atlantis on els Splugorth s'oposen frontalment a altres Intel·ligències Alienígenes, la plaga dels vampirs els preocupa d'una forma gairebé obsessiva.

2 comentaris:

elputorei ha dit...

Quina diferencia hi ha entre un vampir salvatge i un de secundari?
Hi ha alguna especialització matavampirs(Helsinisme)?

Quim ha dit...

Els vampirs a Rifts són una plaga que s'estén a poc a poc (de moment dominen tota l'Amèrica central).

Hi ha 3 nivells de vampirs jeràrquics:

- Master vampire: creat per una Intel·ligència alienígena, és el vampir més poderós (n'hi ha molt pocs).
- Vampir secundari: creat per un Master Vampire. Serien els generals del vampirs. Intel·ligents i poderosos.
- Vampir Salvatge: Creat per vampirs secundaris. Són les tropes d'assalt. Tenen instints animals.

Potser la classe de PJ més paradigmàtica contra els vampirs és la Undead Slayer: Atlants veritables especialitzats a caçar vampirs.