Imatge aleatoria de capçalera

dimecres, 28 de maig del 2008

Atles de Rifts (reflexions)

Ja m'hi he posat...

Algunes reflexions que m'han sorgit:

1. Vull que sigui un atles més aviat complert, amb la qual cosa vull que inclogui, com a mínim: ciutats, pobles, enclavaments i fortificacions; reserves dels natius americans, regions, països, estats i regnes; àrees de localització de races (psi-stalkers, simvan, xiticix...); principals ley lines, nexus points i llocs de poder. Manca alguna cosa?
2. M'agradaria fer-ho sobre un plànol físic dels EEUU que pugui modificar (els límits de la costa han variat). Ara ho he començat amb un plànol força detallat però visualment està massa ple (toponímia, carreteres, etc.) i no queda prou clar. Algú sap on puc trobar una imatge així?
3. A recomanació d'un amic, he mirat per fer-ho amb el google earth, però les diferents qualitats de les imatges satèl·lit, i la dificultat de representació de l'escala desitjada , fan que no tingui l'efecte que voldria. Tot i que li veig moltes avantatges, sobretot pel fet de compartir la informació. De moment no ho descarto, però aparco aquest procés.
4. És tant feinada com em pensava. La idea és anar-ho fent a mesura que em sigui necessari per a la campanya, i de mica en mica, anar omplint tots els buits del mapa.
5. La idea última, que seria absolutament brutal, fora poder-ho implementar tot en un Sistema d'Informació Geogràfica (SIG) de tal manera que només pitjant sobre el mapa hom pogués consultar la informació del lloc (referència al manuals, descripció resumida, etc.). Estic pensant fer-ho amb MiraMon, ja que és un sistema que et permet tenir un visualitzador gratuït i penjar els plànols a Internet.

Alguna suggeriment per tot plegat?

4 comentaris:

David LetrasArcanas ha dit...

Estimado Quim, lo que buscas está en:

http://www.shadedrelief.com/physical/pages/download.html

te recomiendo el Wall Map 3, dudo que encuentres algo con mejor calidad y resolución que ese, 22 megas !!!

bueno y más abajo hay unos mapas de tamaño de hoja 1,4 MB, suficiente para hacer un buen mapa imprimible.

Espero te sirvan.

Saludos desde Letras Arcanas.

Quim ha dit...

David,

Es perfecto!!! muchíssimas gracias!!! :D

Quim

David LetrasArcanas ha dit...

Tot un gust el meu estimat

Quim ha dit...

:D

¿Quién te iba a decir que con el Rifts aprenderías catalán?!?! :D