Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 29 d’agost del 2008

Rifts Monster Index (intro)

<- The Bouncer (per Jeff Ruiz i Nick Bradshaw)

A partir d'aquesta entrada al fòrum de Palladium, he encetat un nou projecte que consisteix en recopilar en un índex tots els monstres que s'han descrit en els diferents manuals de Rifts. Tanmateix, per evitar-me una feinada colossal només faré referència als Monstres de Nord Amèrica i Atlantis. Així mateix, obviaré aquells que ja han estat recopilats en els Conversion Books 1 i 2, en el Dark Conversions, en el Monster & Animals o el Mechanoids Invasion, Xiticix Invasion. Tampoc tinc en compte els D-Bees de formes no humanoides (molt d'ells recopilats en el WB30: D-Bees of North America), a no ser que els manuals especifiquin que poden ser tractats com a monstres.

Aniré fent les diferents entrades a partir de la tipologia de monstres: criatures SDC, robots, criatures sobrenaturals, criatures monstruoses, no morts/fantasmes/entitats, criatures aquàtiques, criatures quasi-divines, sàurids, mutants, esperits i plantes.

Aquest índex ha de servir per tenir una referència ràpida de la localització d'alguns monstres que es poden trobar a la Nord Amèrica de la Terra de Rifts (i a Atlantis).