Imatge aleatoria de capçalera

dimarts, 26 d’agost del 2008

Contes dels Suburbis

Palladium Books ha publicat una nova novel·la de Rifts: "Tales of the Chi-Town 'Burbs". Tal com indica el seu aclaridor títol, aquesta vegada es tracta d'una serie de contes curts ambientats als suburbis de Chi-town. Els contes han estat redactats pels habituals agents lliures de la companyia. Sembla que el llibre ha tingut molt bona acollida, especialment a la Gen-Con d'enguany, on ha estat el producte més venut de Palladium, per sobre fins i tot (per un còpia) de l'esperada edició de luxe en tapa dura del Robotech - The Shadow Chronicles.

En els fòrums les històries que més han agradat han estat 'Casualties of War' (de Mark Oberle) i 'A Juicer's Tale' (de Carl Gleba). En qualsevol cas, segur que la novel·la servirà per establir un precedent de com s'han de "visualitzar" els suburbis, i establiran l'atmosfera per a les nostres partides.

Aquest serà un dels productes que em regalaré en els propers Xmas Grab Bags. Els suburbis de Chi-Town tenen un ambient especial dins el món de Rifts, que permet portar a terme aventures urbanes més intimistes i personals, sempre sota l'espasa de Dàmocles de la Coalició.

Nota: Aquí trobareu el meu intent de relat curt als suburbis. En els comentaris hi ha una explicació del què són aquestes ciutats "sense llei".