Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 4 de febrer de 2010

[MercTown City Guide] Comencem!

Un cop acabat l'Atles de Rifts* he encetat el nou gran projecte de Rifts: MercTown City Guide. Tal com inicial el seu nom, es tracta d'una pàgina web amb la principal informació disponible pels jugadors d'aquesta ciutat de la terra de Rifts.

La idea és que la pàgina web emuli una de les moltes terminals de lliure accés que els personatges es poden anar trobant escampades per la ciutat, on hi ha informació turística i de referència de la ciutat. Així, s'hi podrà trobar informació d'on estan localitzades les diferents botigues o empreses, el preu de serveis diversos que s'ofereixen a la ciutat, etc.

Amb tot, ha de servir tant com a complement de partida (prop), com per a ganxo de d'aventures...

Espero que en gaudiu força!!

PD. El projecte és ambiciós i d'una envergadura considerable, no debades el manual descriu unes 220 localitzacions. O sigui que caldrà paciència per veure'l totalment completat. Les entrades que tinc fetes fins ara són: Madcap Enterprises, Ostrosaurus Express, PM Airport, Rat-Race Derby i Paducah Estates.* Bé, no el tinc del tot acabat, per què sempre vaig fent retocs, però es pot dir que la feina grossa ja està feta.

1 comentari:

Menécrates ha dit...

Impressionant!

LA idea és boníssima i la pinta promet molt....