Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 11 de juliol del 2008

Frenada

Últimament no he tingut aquest blog gaire actiu.

Han estat tot un conjunt de malaurats entrebancs que han fet que no avanci en els meus projectes de Rifts.

Primer, he deixat de llegir manuals de Rifts per què ja tenia la campanya dels Misteris del Megavers encetada i encarrilada. La lectura dels manuals per preparar la campanya ha fet que una columna de còmics s'apilés a la meva tauleta de nit. Últimament m'he dedicat a fer una mica de net en aquest apartat. Còmics que m'han agradat: Mi mamà, Santuario, Bone, Predicador, Gotham Nights...

Segon, l'elaboració de l'Atles de Rifts s'allarga. L'ordinador de casa és lent fent servir l'autocad, la qual cosa vol dir que quant m'hi poso haig de prendre paciència i tenir un estona per dedicar-m'hi. Ara mateix estic incorporant les fortaleses i ports militars del Coalition Navy Sourcebook.

Tercer, la campanya dels Misteris del Megavers ha quedat en espera indefinidament degut a la manca de quòrum en el grup (últimament la feina ens ha sotmès a tots) i a motius personals. Siposo que aquesta espera es farà indefinida, i que podré reprendre la meva tasca de director de joc Megaversial amb el meu grup habitual (dels dissabtes) quan enllestim les campanyes que tenim entre mans.

Tanmateix, la idea és mantenir aquest blog, amb notícies del Megavers, ressenyes de manuals, vocabulari megaversial, els progressos de l'Atles de Rifts, etc.

4 comentaris:

Menécrates ha dit...

Company!

Jo no ho qualificaria de frenada sinó de baixada de ritme.... i sàpigues que a tots ens passa!

Ara bé, t'animo a obrir un blog més gen`ric, sobre rol, creació de jocs, rifts, Orn,....

Seguim!

Quim ha dit...

Gràcies pels ànims.

Crec que de blogs de jocs de rol ja n'hi ha molts, i no crec que pugui aportar gaire res més. Tanmateix, de Rifts crec que puc seguir dient-hi coses, i això fa que el tingui com un projecte que em sembla interessant.

A part, si mai vull comentar quelcom sobre jocs ja tinc el Terra de Jocs, i segur que tu em faries un raconet a Red Rats, oi?

David LetrasArcanas ha dit...

Que bien que definas el enfoque del blog Quim, eso de "un blog de rift" me parece muy bueno y te especializa en el tema.

Por cierto, muy buena la foto de la portada y cuantos manuales, Kevin Siembieda debería regalarte algo por ser tan buen cliente :)

Nos leemos y suerte !!!

Quim ha dit...

Sí bueno por el contenido era evidente que era un blog especializado de Rifts, aunque la portada estava demasiado cargada, así que lo simplifiqué todo un poco. Me gusta que te guste! :D

La idea de la foto de portada la saqué del blog de SdlO (ver link en la barra lateral del blog).

Estoy esperando a los Xmas grab bag de este año para intentar completar mi col·lección, lástima que los de Robotech hayas ocupado tanto a KS y no acabe de salir nunca los manuales de la Minion Wars :P