Imatge aleatoria de capçalera

dissabte, 12 de setembre del 2009

Lazlo: serveis i economia

Serveis: Els principals serveis estan relacionats amb l'educació: escoles, universitats "comunes" i màgiques, una dotzena de biblioteques, i museus(1). Les seves biblioteques són de les més complertes del planeta(5).

Economia: La ciutat es subministra de energia l'energia procedent d'un Rifts(1) de tres Línies de Força. La principal industria rau en la construcció, desenvolupament i I+D de la tecnomàgia(1). Es tracta també d'un centre agrícola i de manufactura, ensems educacional i cultural(2).

Les exportacions de la ciutat son variades i es basen en bens lleugerament manufacturats com eines, components per vehicles, roba/moda, components màgics, objectes tecnomàgics, productes químics, ordinadors i programari, material publicat (llibres i discs), CDs musicals, i productes agrícoles com blat de moro, productes làctics i fruites. Les importacions consisteixen principalment de materials "en brut" com ferro, fusta, etc. provinent de Tolkeen (quan encara existia) i Manistique; així com també productes altament manufacturats com vehicles, maquinària i armament (des de Northen Gun i Manistique Imperium)(3).

La Psi-Cola es considera una substància controlada i només pot ser utilitzada amb objectius mèdics sota la supervisió d'un body-fixer llicenciat. Qualsevol altre ús és il·legal i porta implícit multes, empresonament i/o deportació(4).


(1) Pàg. 21 Rift Ultimate Edition.
(2) Pàg. 9 SB 4 Coalition Navy.
(3) Pàg. 50 WB 4 Africa.
(4) Pàg. 14 WB12 Psyscape.
(5) Pàg. 108 WB10 Juicer Uprising.