Imatge aleatoria de capçalera

dilluns, 14 de setembre del 2009

Lazlo: govern i poder militar

Govern: Lazlo és governada per dues branques polítiques que es compensen mútuament(1): El Congrés dels Electors i el Consell de l'Aprenentatge. Un Cíber-cavaller anomenat Thomm presideix el congrés, i Plato -un drac ancià- encapçala el Consell.

Tant la gent de la ciutat com la de les comunitats al seu voltant (malgrat independents) es consideren de l'Estat de Lazlo -o Estat Lliure de Lazlo -(2).

Poder militar: La ciutat disposa d'una milícia d'elit voluntària, la qual inclou diversos dracs (joves i ancians), tecnomags, mags de tot tipus, psíquics, i homes d'armes(1). Sense que la majoria de gent del món ho sàpiga, Lazlo conté, fora d'Atlantis, una de les poblacions més grans del món de dracs, True Atlanteans, Temporal Raiders i criatures màgiques(3).

El responsable de mantenir l'ordre és Arl Xzzyn (una mena d'home llop amb gran paciència), el qual ha organitzat una força de pau amable amb agents de tota mena de races i procedència (la majoria de bon cor i lliures de corrupció).

A continuació s'exposa de forma pormenoritzada els tipus d'OCC que conformen les Forces de Lazlo. El nivell normal de les tropes és d'1 a 3. El nombre total de tropes i aliats: de 290.000 a 400.000; 33-40% dels quals són Psi-Stalkers. Les sis divisions de l'exèrcit tindrien aproximadament uns 60.000 soldats, 18-25% dels quals són Psi-Stalkers.

Milers de psi-stalkers addicionals lluiten contra els xiticix com a part dels esforços de guerra, però ho fan sota les seves pròpies condicions i refusen participar en una campanya militar coordinada.

1% Ciborgs
1% Crazies
2% Juicers
4% Headhunters
12% Tropes militars
2% Militars: incloent, oficials/forces especials, gunslingers, Bounty Hunters, etc.
1% Body Fixers/Healers
2% City Rats
2% Operators
5% Rogue scholars
2% Rogue Scientists
8% Vagabonds
15% Wilderness Scouts, Woodsmen/Trappers, Native Americs, Psi-Stalkers i D-Bees
16% Wild Psi-Stalkers
2% Dragons (Hatchlings nivells 3-7, 10% adults, 2% acient dragons)
6% Ley Line Walkers
4% Mystics
4% Tecno-Wizards
5% Psychics
1,5% Altres màgics
2,5% Altres

Hi ha també almenys dues dotzenes de Cíber-caballers, Glitter-Boys i Dog Boys. OCC i RCC rares o exòtiques gairebé mai superaran la dotzena i mai n'hi haurà més de 50 en total.

Necromancers i Witches no formen part de les forces oficials de Lazlo. Així mateix, només aquells Shifters/Summoners seleccionats i de confiança formen part de les tropes.



(1) Pàg. 21 Rift Ultimate Edition.
(2) Pàg. 50-59 Rifts Aftermath
(3) Pàg. 23 WB11 Coalition War Campaign.